Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heuvel 14, Veldhoven51.425125105.41378570Barbecue

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Amigos barbecue restaurant is een paradijs voor de barbecueliefhebber. Bij ons kunnen vlees- en visliefhebbers samen rondom de barbecue in de eigen tafel, een hele avond lang gezellig eten en drinken.

keuken:

Barbecue
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Amigos BBQ bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Amigos BBQ8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Sal
5 december 2016
Leuk concept
Na een social deal weer gegaan zonder deal want het is lekker. Wel jammer dat er nadat we hadden aangegeven dat onze Kids liever een frietje met een frikadel wilde omdat ze geen BBQ lusten ze aangaven dat dat kon voor 5 euro per kind. Toen we zaten te eten kregen we het nieuws dat er geen frikadellen waren. Nu dat ka de was ook een uitzondering. Ik frikadellen halen bij de snackbar en ze onze frietjes gegeven en het was opgelost. Maar toch moeten we 2,50 oer kind betalen? Artikel waarvoor?


8.3
Gemiddelde
Leo de Leeuw
4 december 2016
Verjaardags etentje
Heerlijk gegeten met een collega en met mijn zoon. De verschillende vleessoorten zijn divers, er is ook vis en verschillende salades. Kortom het was weer geweldig. Het personeel is ook fantastisch beste mensen Bedankt


8.3
Gemiddelde
gemie
2 december 2016
gezellige bbq
Wij hebben met onze groep, 10 personen van 13 t/m 74 jaar, in een goede sfeer in Amigos Veldhoven gegeten, nadat we het op de bbq midden in de tafel bereid hadden. De keuze van vlees, vis, salades, sauzen, soep etc en de totale prijs stonden in een prima verhouding. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam We hadden een fijne avond.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.