Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bargelaan 180, Leiden52.166673404.48080260InternationaalWijnbar

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom op verdieping 12, welkom bij Twelve!

Heeft u al eens een moment genomen om te genieten van hét restaurantpanorama van Leiden? De moderne bar op het westen biedt een uitzicht tot de duinkoppen van het Noordzeestrand.

Een blik in de open keuken op het oosten biedt een fenomenaal uitzicht over de Sleutelstad. Komt u eens kijken bij onze koks? Gewoon lekker eten met een heerlijk uitzicht. Ongedwongen, toegankelijk en in het seizoen.Twaalf maanden per jaar, alle
dagen van de week.

Eet, drink en geniet. Dat is Twelve.


Keukens:

Internationaal, Wijnbar

Prijzen:

3g-menu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2013

reserveren:

aan te raden

Gesproken talen:

Nederlands, English

Talen menukaart:

Nederlands, English

Vegetarisch

4 vegetarische gerechten op de kaart

Ambiance

luxe, exclusief, Modern

Muziek

Live muziek: soms

Ligging

in een winkelstraat of -centrum

Pand

toren

Parkeren

betaald parkeren
Dichtstbijzijnde parkeergarage: `Level parking`

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk,
Toegankelijk toilet,
Gehandicaptenparkeerplaats

Divers


WIFI aanwezig
Bar aanwezig
Airconditioned

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 120 personen, aparte menukaart, All inclusive 

bruiloft / feest

overnachten, Bruidsuite 

zakelijk/vergaderen

Projector, Beamer, TV, DVD, Flip over, Wifi, Conferencing, Microfoon 

 Reviews over Restaurant Twelve8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Eline
23 maart 2017
Prima gegeten
Prima tafel en lekker gegeten. Maaltijdsalade was meer dan genoeg. Vriendelijke bediening, onderling wel wat luidruchtig maar niet al te stotend vond ik.


9.0
Gemiddelde
Jo
18 maart 2017
gewoon goed
Vriendelijke ontvangst, mooi uitzicht over Leiden en genoten van een heerlijke lunch


4.6
Gemiddelde
Hans
18 maart 2017
Teleurstellend
Benieuwd naar 'eten op niveau' in Leiden gereserveerd voor een gezelschap van acht personen, waaronder twee kinderen. Op de website de kaart bekeken en voorzichtig wat voorkeuren bepaald. Reservering om half acht. Placering achterin het restaurant, waardoor de helft van het gezelschap naar een blinde muur zat te kijken. Terwijl het uitzicht toch zo adembenemend moest zijn. Zeer alerte, voorkomende bediening met een goede commerciële inslag. Maar wat een gebrek aan tempo in de keuken. De twee broodplankjes werden om 20:05 op tafel gezet en bestonden uit een paar plakjes (te weinig voor het aantal personen) te droog brood en vier kommetjes met achtereenvolgens olie, zeezout, kruidenboter en olijventapenade. Vanwege tijdstip en trek binnen de kortste keren verdwenen. Voor- en hoofdgerecht besteld. Niet eens ingewikkeld, want drie maal twee keer het proeverijtje, drie keer Surf & Turf, twee keer tournedos, twee keer kipsaté en een vegetarische fajita. Opvallend was wel dat de kaart op de website en de kaart in het restaurant zowel in samenstelling als in prijs verschillen. En opnieuw wachten. De planken met het proeverijtje - leuke presentatie - werden rond negen uur op tafel geschoven en bleken een zeer beperkte afspiegeling van de voorgerechten kaart. Zalm, Carpaccio en tempura garnalen (die niet bij de voorgerechten stonden) en geen portobello of andere groentegerechtjes, die de aspirant-vegetariër in het gezelschap wellicht ook plezier hadden gedaan. Niveau amuse. De toebedeelde blaadjes sla werden ineens een aantrekkelijke maaltijdcomponent. En vervolgens weer wachten. Terwijl de temperatuur in het restaurant het gezelschap langzaamaan in slaap suste, viel van enige opwinding, drukte, laat staan communicatie in de open keuken weinig te merken. Dat de hoofdgerechten rond een uur of tien op tafel kwamen, verbaasde ons niet meer. De kwaliteit des te meer. Bloedhete borden met lauwe gerechten, groentegarnituur met twee generaties tuinboontjes (bruine en groene), te donkere champignons en ouderwetse gegrilde cherry tomaatjes. Rijkelijk bedeeld met sla van enige soort. De 'rood' bestelde ossenhaas bleek medium gebakken en de medium bestelde tournedos well done. De vegetarische fajita oneetbaar door het te kwistig gebruik van chilipoeder. En de saté van kip kwam voor de twee kinderen gewoon te laat. Tempo, kwaliteit staan in geen verhouding tot de gevraagde prijs. Twelve biedt een leuk uitzicht naar het westen. De bediening - althans aan onze tafel - was alert en professioneel. Wat de keuken op het bord weet te krijgen is verbijsterend slecht. Jammer. En daardoor een enorm teleurstellende ervaring.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.