Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Milaanstraat 115, Sittard50.991452505.84278800Internationaalall you can eatMediterraan

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het culinaire hart van de Sportzone Limburg is restaurant Medals! Want ook heerlijk koken is topsport.


Bij Medals geniet je onbeperkt en à la carte van de uitgebreide menukaart voor €28,50. Eindeloos genieten is het culinair concept dat uitnodigt een avond lang uitgebreid te genieten!

Keukens:

Internationaal, all you can eat, Mediterraan

Prijzen:

all you can eat: € 28,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Eindeloos genieten tot 22:00 van de uitgebreide kaart.
Wenselijk is uiterlijk om 19:00 hiervoor te reserveren.

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisa

Vegetarisch

5 vegetarische gerechten op de kaart

 Reviews over Restaurant Medals8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Andrea
19 augustus 2017
Niet meer wat het was
Al enkele keren hier gaan eten sinds de opening. Nu echter sinds kort van naam veranderd en van menukaart. Voorheen hadden ze een soort 'vast menu' bij het eindeloos genieten met elk seizoen extra seizoensgerechtjes. Nu is de eindeloos genieten kaart veel kleiner geworden met geheel andere gerechten. Nieuwe gerechten op de kaart is niet direct het probleem. Waar voor ons wel een 'probleem' zit, is dat de prijs verhoogd is van het eindeloos genieten arrangement (29,95) de menu kaart drastisch verkleint is en vervolgens er voor een heel aantal gerechtjes bij betaald moet worden, terwijl het een eindeloos genieten arrangement is. Op deze manier zit je al snel op een 40,- voor alleen eten (drinken komt er apart bij), daar is de kwaliteit van het eten echt niet goed genoeg voor, de smaak is prima maar geen top kwaliteit voor dit geld. Daarnaast gebeurt de opmaak van de gerechten niet consequent. 2 rondes achter elkaar hetzelfde gerecht aan de tafel en beide waren heel anders opgemaakt met zelfs een ander soort stuk vlees. De volgende ronde beide hetzelfde gerecht besteld met kippenborst, krijgt de een een stuk kip met bot aan, denk dat de kok niet helemaal op de hoogte is van wat bij een kippenborst hoort. Bediening was goed en zeer behulpzaam, waren met onze dochter van 2 maanden daar en werd meteen extra plaats gemaakt voor de kinderwagen etc. Het was duidelijk merkbaar dat de bediening ook niet tevreden was met de veranderingen, dit al aangegeven hadden bij de grote bazen, maar deze de tips en klachten negeren. Voor ons dus voorlopig geen bezoek meer aan dit restaurant. Dit zelfde concept zit op genoeg plaatsen hier in de regio voor betere kwaliteitsgerechten en goedkopere prijs, zonder extra kosten.


7.6
Gemiddelde
Jorus
14 augustus 2017
het wordt minder
Het restaurant is hetzelfde, prima sfeer, goede bediening. Alleen de kaart is aangepast, en het blijkt dat niet iedere verandering een verbetering is. De kaart is er behoorlijk op achteruit gegaan. De keuze is veel beperkter en de seizoens-items zijn er ook niet meer. De porties zijn niet in balans (en soms zelfs wat de groot), en je moet voor bepaalde gerechten ook bijbetalen. Slechte zaak die mij mijn bezoek frequentie behoorlijk naar beneden doet bijstellen.


7.6
Gemiddelde
Jose
8 augustus 2017
eindeloos genieten
Jammer dat de kaart stuk kleiner is geworden! En dat je voor een aantal gerechten bij moet betalen!! Eten wat heel lekker, maar is prijziger geworden!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.