Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heereweg 250, Groet52.722043694.66658704FransMediterraan

toon telefoonnummer

Reviews over Restaurant Pur SangJantine van der Meer, Zaandam
26 juli 2016

Afgelopen week heb ik weer diverse keren in dit gezellige, gastvrije, vriendelijke restaurant mogen dineren en lunchen. Zowel alleen als met meerdere personen. De gastvrijheid is opmerkelijk, er wordt duidelijk rekening gehouden met het feit dat ik alleen ben (tafeltje aan het raam en wat leeswerk ligt klaar) of gezellig met één van de kinderen. Het menu is altijd geweldig van samenstelling en wisselt regelmatig. De portie grootte is precies goed niet te veel maar zeker ook niet te weinig, en wil je wat meer of net even iets anders dan is dat geen probleem. Melanie heeft een onvoorstelbaar geheugen ze weet wanneer je eerder bent geweest en wat je toen eventueel minder op prijs hebt gesteld! Maarten kookt met zijn brigade de sterren van de hemel en past zich zo nodig aan aan jouw wensen. De geleverde kwaliteit in verhouding tot de prijs is geweldig. Hopelijk kan en mag ik nog vele jaren van dit gezellige, vriendelijke en heerlijke restaurant genieten.


PepijnW, Muenster
28 april 2016

Wat een fantastisch restaurant! In de keuken schuilt een kok van sterrenformaat en de bediening is fenomenaal; vriendelijk, goed geïnformeerd en een zeer professioneel. Wij zijn er ondertussen tweemaal geweest en we waren bij beide bezoeken diep onder de indruk. Het eten is echt fantastisch! De kaart is niet extreem uitgebreid, maar evengoed zeer gevarieerd en origineel. De smaken zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alles is tot in de puntjes verzorgd. We hebben de keuken op geen enkele misser kunnen betrappen, hoe klein ook. Ik weet in de wijde omgeving geen beter restaurant dan Pur Sang. We kijken uit naar ons volgende bezoek, wat niet lang op zich zal laten wachten!


Marcel, Groet
12 maart 2016

We hebben bij Pur Sang héérlijk gegeten op 6 maart. We hadden gereserveerd, leuk intiem tafeltje bij het raam. Wederom hartelijk ontvangen door gastvrouw Melanie, die spontaan en vlot voorkomt. We konden kiezen uit een aantal meergangen menu\'s. We kozen toch á la carte. De kaart ziet er prima uit, veel keuze, vis of vlees of vegetarisch. Vrouwlief koos voor de biefstuk uit Uruguay. Nog nooit zulk mals vlees geproefd, werkelijk fantastisch. Ik had de eend, ook zeer smakelijk. De wijn was ook een pareltje, aanbevolen door de gastvrouw. Dus al met al een heerlijk avondje uit. We hoorden dat ze binnenkort nog betere stoelen en tafels krijgen. We zien er naar uit om weer snel een bezoek te brengen. Wat ons betreft het beste restaurant van Bergen en wijde omgeving! Margareth & Marcel


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.