Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenhoofd 19-21, Barendrecht51.846751704.49725810Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De 3 Geboden is een heerlijke plek in Barendrecht-Carnisselande waar u ontspannen kunt proeven, vertoeven en beleven.

Wij beschikken over een ruime zaak en hebben een ruim terras. Een geweldige locatie op een van de mooiste pleinen van Barendrecht en omstreken. De 3 Geboden is een perfecte locatie voor een lekker lunch, een dinér, een feest, partij, buffet of receptie.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2012
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café De Drie Geboden bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café De Drie Geboden8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Paula
22 juni 2017
Heerlijk buiten gegeten
Weer lekker gegeten. Dit keer buiten op het terras. Supervriendelijke bediening. Het ontbrak ons aan niets!


3.3
Gemiddelde
Loes
17 juni 2017
Uitermate teleurstellende ervaring
Wat een uitermate teleurstellende ervaring was dit. Eerst al het feit dat het met veel bombarie aangekondigde Shared dining concept al weer was afgeschaft. Erg jammer want dit was voor ons juist een reden om weer voor dit restaurant te kiezen. Maar goed, dan maar weer "gewoon een voor/hoofd/na diner" ook prima. Tussen het voor-en hoofdgerecht zat bijna een uur. Geen drama zou je denken maar wel als de bediening om 20.10 aan tafel komt, terwijl we nét aan het hoofdgerecht waren begonnen, met de mededeling dat we om 20.30 weg moesten zijn omdat er een besloten feest was die avond. Serieus? Zei je dit hardop? Waarom werd dit niet aan het begin van de avond gezegd? (Of nog beter: op het moment van reserveren, 3 dagen geleden?) En waarom kwam de keuken niet wat vlotter door met het hoofdgerecht? De piepjonge bediening gaf ons als goedmaker een waardebon voor 10% korting op een volgend bezoek. Nou beste mensen: dat volgend bezoek komt er niet. Nog nooit zo weggekeken uit een restaurant als vanavond bij De drie Geboden. Gelukkig zijn er nog genoeg andere restaurants op het Havenhoofd die wel weten wat gastvrijheid is.


8.3
Gemiddelde
Suzanne
17 juni 2017
Geslaagd feestje!
Afgelopen vrijdag echt een topfeestje gehad voor de 18e verjaardag van onze dochter! De hele zaak speciaal voor ons met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles heel goed geregeld. Wij zouden het zo weer overdoen. Een onvergetelijke avond voor onze dochter. Super bedankt voor alles!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.