Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Heemstraweg 60, Beuningen51.865242705.77222110Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een traditionele pannenkoek op een geheel nieuwe wijze, dat kun je verwachten bij Den Tol in Beuningen!

Gelegen aan de van Heemstraweg in Beuningen onze nieuwste vestiging. In een zeer modern pand naast de bioscoop heeft dit restaurant een trendy uitstraling gekregen. Met de grootste bakwand van Nederland worden er 13 pannenkoeken tegelijk gebakken.

keuken:

Pannenkoeken
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenrestaurant Den Tol bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenrestaurant Den Tol8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Dory
27 november 2016
Heerlijke pannenkoeken
Allereerst wat hebben we lekker gegeten! Toen we binnen kwamen was het erg druk veel mensen die moesten wachten omdat ze niet gereserveerd hadden. Wij hadden gelukkig wel gereserveerd gaf dit aan aan de medewerkster ze vroeg m'n naam streepte deze door en zij dat we aan de rechterkant plaats mochten nemen het was me niet helemaal duidelijk waar we konden gaan zitten dus ik keek weer terug naar links om het te vragen maar ze was al weg. Toen we uiteindelijk zelf maar besloten een tafeltje uit te zoeken kwam er een andere medewerkster vragen of we wel gereserveerd hadden. Misschien handiger om even met de klant mee naar de tafel te lopen. Bij de bestelling was er iets niet helemaal goed gegaan maar er werd netjes een nieuwe pannekoek gemaakt. Al met al een raar begin maar heerlijk gegeten!


7.0
Gemiddelde
Lilian
23 november 2016
Gezellige verjaardag
Lekker gegeten. Ze mogen wat betreft de drank vaker langs komen


8.0
Gemiddelde
EC
21 november 2016
Lekker en gezellig
Leuk restaurant met sfeervolle inrichting. Geen standaard pannenkoekenhuis uitstraling. Vriendelijk personeel. Gerechten zijn erg lekker en vaak meer dan je op kan. De prijzen liggen voor een pannenkoek net iets hoger, maar zoals gezegd zijn ze zeer uitgebreid en zul je de rest van de avond geen honger meer hebben.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.