Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Markt 11, Sittard50.997757405.87013710SteakhouseGrillall you can eat

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Steakhouse, Grill, all you can eat

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Sol - Steaks & Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Sol - Steaks & Grill7.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
HB
3 oktober 2016
Tapas eten
Gezellig maar klein restaurant. We zijn met 6 personen gaan eten en hebben gekozen voor de Tapas kaart, wat voor ons de eerste keer was, maar ondervonden wel het nadeel van met 6 personen Tapas eten. Je mag per ronde maar 6 verschillende gerechten kiezen en aangezien je 2 gerechtjes kiest per ronde is dat elke keer een gepuzzel en moet je dus vaak je keuze aanpassen aan iemand anders. Dat is niet mijn idee van een gezellig avondje uit eten, ik wil niet de hele avond met het uitzoeken van gerechten bezig zijn, maar gezellig met mijn tafelgenoten kunnen kletsen. Vrij kort na elkaar werd zonder pardon 2 x 2 menukaarten van onze tafel gehaald, omdat er te weinig kaarten waren. Omdat dit bij mij vooral na de tweede keer behoorlijk ergernis opwekte werd daarna pas toegelicht waarom dit gebeurde en we zouden de kaarten weer terug krijgen. Was handiger geweest om dit vooraf even toe te lichten. Een keer werden onze bestelde drankjes vergeten, dit is goed gemaakt door een ronde van de zaak. De gerechtjes smaakten over het algemeen goed, sommige niet echt bijzonder. Als je de losse Tapas prijzen gaat bekijken dan vind ik dat voor een aantal gerechten te duur. Door het all-you-can-eat systeem was het redelijk. Samenvattend, misschien dat we nog eens terug gaan, maar als we voor Tapas gaan dan hooguit met 4 personen.Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland