Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 36, Made51.681040204.79543950all you can eatInternationaalengels

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Winston Churchill stond bekend om het waarderen van de goede en schone dingen van het leven. Goed eten, lekkere drankjes en natuurlijk zijn iconische sigaren.

Bij Churchill's All You Can Eat brengen we u precies dit. Goed eten, lekkere drankjes en - indien u dit wenst - een sigaar. Onze keuken brengt u een populaire wereldkeuken die u een reis rond de wereld biedt in 80 gerechten. We introduceren de laatste kooktechnieken om u een fantastische selectie te bieden.

Keukens:

all you can eat, Internationaal, engels

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014

 Reviews over Restaurant The Churchill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Jack
20 maart 2017
Perfect
Het eten was zeer goed. De grote van de porties zijn perfect van formaat. De bediening is er perfect en altijd bereid om elke vraag te beantwoorden en op te lossen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Keuze uit 120 soorten bier met daar bij een goede uitleg en advies.


8.0
Gemiddelde
John
12 maart 2017
Heerlijk genoten
We hebben gekozen voor het all you canon eat-menu. Je hebt alle tijd om te kiezen en genieten van kleine porties van heel veel gerechten. Super lekker, na elke bestelling staat alles binnen een paar minuten op tafel en je mag zo vaak bestellen als je wil. Na ruim 3,5 uur genieten van het eten en drinken kun je nog even lekker aan de bar wat drinken. Het personeel is ook heel erg vriendelijk. We gaan zeker nog eens terug.


8.0
Gemiddelde
Henk
7 maart 2017
Heerlijk avondje
we hadden als gezin wat te vieren,en omdat de eerste keer met ons tweetjes goed was bevallen,volgde nu deze keer. het is ons wederom bevallen,dus komt zeker een volgende keer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.