Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 36, Made51.681040204.79543950all you can eatInternationaalengels

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Winston Churchill stond bekend om het waarderen van de goede en schone dingen van het leven. Goed eten, lekkere drankjes en natuurlijk zijn iconische sigaren.

Bij Churchill's All You Can Eat brengen we u precies dit. Goed eten, lekkere drankjes en - indien u dit wenst - een sigaar. Onze keuken brengt u een populaire wereldkeuken die u een reis rond de wereld biedt in 80 gerechten. We introduceren de laatste kooktechnieken om u een fantastische selectie te bieden.

Keukens:

all you can eat, Internationaal, engels

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014

 Reviews over Restaurant The Churchill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Jan
7 augustus 2017
Heerlijk eten die avond
Prima eten voor een goede prijs


9.3
Gemiddelde
Jo
1 augustus 2017
Prettige relaxte omgeving
Met behoorlijk wat parkeergelegenheid is het goed vertoeven hier in Churcill's. We zijn al vaker geweest en zowel het ala cart als het all-you-can-eat (ayce) deel van het restaurant zijn beide aan te bevelen. Laatste keer ayce gedaan en ongedwongen weet het personeel op het juiste moment met nieuwe gerechten (soort van tapas stijl) langs te komen. Voor herhaling vatbaar.


8.3
Gemiddelde
Koen
31 juli 2017
In sfeervolle ruimte lekker eten en drinken.
We hadden een gekozen om deze avond te kiezen voor een "all you can eat" concept. We kwamen uit bij Churchill's. Het was een vlotte bediening. Het was makkelijk dat je met de tablet je bestelling kon doen, hoefde je niet hele tijd op bediening te wachten. Het eten was spoedig op tafel en was erg lekker. Veel variatie in gerechten en verschillende stijlen. Op drink gebied was het ook prima, vele bier soorten uit verschillende landen. Op een gegeven moment vroeg ik om een suggestie voor blond bier, kreeg ik 3 kleine glaasjes met elk bier er in om te proeven om daarna mijn keuze te maken. De mensen die er werkte waren erg gemotiveerd en straalde passie uit, eet altijd een stuk fijner!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.