Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oud-Valkenburg 9, Kasteel Schaloen, Schin op Geul50.856880905.85090140Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje "Blanche Dael" koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, St Louis, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

In de weekenden kunt u ook bij ons terecht voor het diner. U kunt een keuze maken uit de wisselende kaart, dagschotel of het 3 gangen weekmenu. Reserveren mag, maar als u in de buurt bent kunt u natuurlijk ook gewoon even binnenlopen.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 80 personen Meer »

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, Magnetron, verjaardagsfeest 

overnachten

  Meer »

terras

Tuin  Meer »

 Reviews over Brasserie Schaloen7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
ineke
3 augustus 2017
wandelarrangement
De wandelroute was wat onduidelijk. De sfeer is goed, maar de bediening kan wat beter.


9.0
Gemiddelde
Janette
24 juli 2017
Lunchen
Wij hebben hier met vrienden geluncht, we begonnen hiermee aan ons weekendje uit. Het is een schitterende accommodatie, en een heerlijke lunch, we hebben genoten.


4.6
Gemiddelde
Marcel
1 juli 2017
Wat een tegenvaller....
In december 2016 zijn we hier voor het eerst geweest. We waren best tevreden toen. We hadden iets te vieren en gingen in juni 2017 opnieuw naar de Schaloen. Wat een tegenvaller.... De vegetarische maaltijd was niet te eten. Daarvoor kregen we €7.50 korting maar dat compenseert de teleurstelling maar voor een klein deel. Verder moesten we een toeslag van €2 betalen voor de wijnsaus bij de forel met wijnsaus. Heel raar..... Overigens niet dat de wijnsaus naar wijn smaakte.... Ook een toeslag voor de mayo trouwens. En dat terwijl de prijzen op de menukaart zeker niet laag zijn. Het personeel vonden we niet alert en snel. Het duurde bijna anderhalf uur voordat het hoofdgerecht geserveerd werd. Bij het afrekenen bleek ook de rekening niet correct. We hebben ons best gedaan om er toch een gezellige avond van te maken maar ons zien ze hier niet terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.