Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oud-Valkenburg 9, Kasteel Schaloen, Schin op Geul50.856880905.85090140Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje "Blanche Dael" koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, St Louis, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

In de weekenden kunt u ook bij ons terecht voor het diner. U kunt een keuze maken uit de wisselende kaart, dagschotel of het 3 gangen weekmenu. Reserveren mag, maar als u in de buurt bent kunt u natuurlijk ook gewoon even binnenlopen.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 80 personen Meer »

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, Magnetron, verjaardagsfeest 

overnachten

  Meer »

terras

Tuin  Meer »

 Reviews over Brasserie Schaloen7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.6
Gemiddelde
Sandra
22 januari 2017
Erg koud !
Via de jumbo actie hier terecht gekomen tijdens een weekendje weg. Ten eerste was mijn reservering er niet, en hadden ze de vouchers nodig. Die ik gelukkig bij me had. Ook bleek het keuze menu op de website niet te kloppen met het menu daar. Mijn moeder lustte de voorgerechten niet, en een soepje kon niet meer omdat het na vijf uur was. Weinig flexibiliteit. Ook was het zo ontzettend koud in het restaurant, mijn moeder heeft met haar jas aangezeten en ik mijn sjaal omgeslagen. En meerdere mensen zaten met hun jas aan. Haalt de sfeer ver naar beneden. Ik heb wat van de kou gezegd, maar daar werd niet op gereageerd. Het eten was verder wel prima, niets op aan te merken. Maar dit kleine restaurantje, vind ik nou niet echt een brasserie. En na het eten waren we echt vertkleumd. (met buiten -4)! Dus nee, zou het niet aanraden.


6.6
Gemiddelde
Patricia
5 januari 2017
Leuke entourage; eten prima.
Het eten was prima tot verhouding prijs. Geen hoogstandje. Bediening doet z'n best maar mag wat vriendelijker en gastvrijer.


5.3
Gemiddelde
Ad
29 december 2016
Kerstdiner
We hadden voor een kerstdiner meer verwacht, voor het 4 gangen diner alleen de keuzes uit wild of zalm. Zelfs voor frietjes moest je bij betalen


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.