Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oud-Valkenburg 9, Kasteel Schaloen, Schin op Geul50.856880905.85090140Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje "Blanche Dael" koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, St Louis, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

In de weekenden kunt u ook bij ons terecht voor het diner. U kunt een keuze maken uit de wisselende kaart, dagschotel of het 3 gangen weekmenu. Reserveren mag, maar als u in de buurt bent kunt u natuurlijk ook gewoon even binnenlopen.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 80 personen Meer »

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, Magnetron, verjaardagsfeest 

overnachten

  Meer »

terras

Tuin  Meer »

 Reviews over Brasserie Schaloen7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Peter & Marita
24 juni 2017
niet "gastvriendelijk""
Social Deal Wandelarrangement- 23-6-17 Mooie omgeving....klantvriendelijkheid niet flexibel....Bij koffie met gebak: -vanwege dieet-wens geen (kleine) aanpassing van arrangement mogelijk !! Aspergeschotel .....matig....Bent u vegetarisch? dan laten we gewoon de schijf gebakken ham weg...!!!??? GASTEN hebben NIX te wensen...!


9.0
Gemiddelde
Marissa
20 juni 2017
Een heerlijke avond dineren een jaar na onze bruiloft bij...
Vorig jaar op 18 juni 2016 zijn wij getrouwd bij Kasteel Schaloen. Een mooie locatie met top service. Als bedankje van Schaloen mochten wij een jaar later weer bij hun komen eten. En ook een jaar later hebben wij genoten van een heerlijk driegangendiner op het terras met uitkijk op het kasteel!


6.0
Gemiddelde
Daisy
7 juni 2017
Lekkere lunch, maar slechte trage bediening
We hadden een tafel gereserveerd om 13u. Bij aankomst werd ons gezegd dat we maar zelf een tafel moesten zoeken. Pas na 25 minuten kwam iemand vragen wat we wilden drinken. We kregen onze lunch pas om 14.15u. Obers en serveersters kwamen bij ons en om ons heen met verkeerde bestellingen aan. Toen we wilden betalen moesten we lang wachten omdat de pinautomaat nog op de oplader gezet moest worden. Het eten was heerlijk, maar de bediening/service waardeloos.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.