Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kade 6, Roosendaal51.534186104.45102200Barbecue

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Amigos barbecue restaurant is een paradijs voor de barbecueliefhebber. Bij ons kunnen vlees- en visliefhebbers samen rondom de barbecue in de eigen tafel, een hele avond lang gezellig eten en drinken.

keuken:

Barbecue

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Amigos BBQ Restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Cees
17 juni 2017
geweldig vriendelijk eigenaar en bediendes
Met z'n zessen lekker voor het eerst bij Amigo gegeten.,was even spannend hoe het eten e.d. zou zijn, we waren te vroeg maar werden heel vriendelijk verwelkomt. het vlees,vis,salades en sauzen waren in overvloed. ook de soep vooraf, keuze uit twee soorten, was heerlijk evenals het vlees,vis en salades. je komt niets te kort....het personeel is de gehele avond beschikbaar. zeker voor herhaling vatbaar...


8.6
Gemiddelde
Johan
11 juni 2017
Top eten tegen gunstige prijs
Sfeervol BBQ restaurant. Beetje donker achterin, maar is ook sfeervol. Over 2 maanden opent het terras buiten zodat je met max 15 mensen buiten kunt BBQ' en. Prijs-kwaliteit is zeer goed met elkaar in balans. 1 Tip, drankarrangement zou wat meer speciale bieren mogen bevatten. Aardige en vlotte bediening, goede uitleg en heel tolerant en flexibel voor kinderen. Wij komen zeker nog terug !


9.3
Gemiddelde
Rianne
28 mei 2017
gazpacho
De reservering was niet doorgekomen waardoor mijn verzoek ook niet aanwezig was!! Gelukkig was er wel plaats genoeg. Vanwege het hete weer was er geen soep jammer dat men de warme soep niet had vervangen voor gazpacho. Verder was alles prima


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.