Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 7, Utrecht52.089908405.11771710Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons restaurant bevindt zich in het op 1 minuut loopafstand van het centrum van Utrecht, op 2 minuten loopafstand van Hoog Catharijne, op 1 minuut loopafstand van de Domtoren en op 5 minuten loopafstand van het Utrecht Centraal Station.

U kunt bij ons terecht voor een verrassend diner, een heerlijke lunch, een gezellige borrel met vrienden en/of collega’s of gewoon een heerlijk kopje koffie met een gebakje.

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Doordeweeks kunt u bij ons terecht vanaf 08.30. Op Zaterdag en Zondag zijn we geopend vanaf 10.00.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Se7en bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Se7en8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Hilde
28 augustus 2017
Keus te over
Buiten op het terras alvast een aperitiefje bij ondergaande zon. Dat belooft wat. Aantafel worden we netjes bediend. Jammer alleen dat de gesprekken van de buren goed te volgen zijn. Ruimte is nogal "hard". Keuze op menukaart is ruim, en leuk om van alles te proeven als je halve porties neemt. Samen met het snoeperijtje vooraf (schaaltje met brood (en ailoli? hadden wij genoeg aan voor- en hoofdgerecht. Sympathiek dat kraanwater in een fles geserveerd wordt en de opbrengst naar een goed doel gaat. Advies van wijnen is prima, uiteindelijk bepaalt je eigen voorkeur toch de keus. Elk gerecht is voorzien van een fikse hoeveelheid saus, nogal aan de vettige kant. Mag dat sausje voortaan in een apart bakje? We hebben prima gegeten, en gingen voldaan naar onze volgende afspraak.


8.0
Gemiddelde
S
24 augustus 2017
Lekker eten, leuke variatie
Erg lekker en leuk samsam eten bij se7en. Bediening is vriendelijk, alleen duurt het wel vrij lang. Geen probleem als je de tijd hebt Om rustig te dineren natuurlijk.


8.3
Gemiddelde
Jaap
31 juli 2017
Dikke prima
Met een gezelschap van zes personen vrijdagavond uitstekend gegeten bij Seven. Zowel het eten als de bediening waren voortreffelijk. Het concept halve gerechten(Sam-Sam) maakt het mogelijk om te genieten van verschillende smaakbelevingen. Een aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.