Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 7, Utrecht52.089908405.11771710Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons restaurant bevindt zich in het op 1 minuut loopafstand van het centrum van Utrecht, op 2 minuten loopafstand van Hoog Catharijne, op 1 minuut loopafstand van de Domtoren en op 5 minuten loopafstand van het Utrecht Centraal Station.

U kunt bij ons terecht voor een verrassend diner, een heerlijke lunch, een gezellige borrel met vrienden en/of collega’s of gewoon een heerlijk kopje koffie met een gebakje.

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Doordeweeks kunt u bij ons terecht vanaf 08.30. Op Zaterdag en Zondag zijn we geopend vanaf 10.00.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Se7en bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Se7en8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Jaap
31 juli 2017
Dikke prima
Met een gezelschap van zes personen vrijdagavond uitstekend gegeten bij Seven. Zowel het eten als de bediening waren voortreffelijk. Het concept halve gerechten(Sam-Sam) maakt het mogelijk om te genieten van verschillende smaakbelevingen. Een aanrader.


8.0
Gemiddelde
Raymond
19 mei 2017
Seven dinner
Wederom erg lekker gegeten bij Seven, halve gerechtjes zodat je samen veel van de kaart kan proeven en smaak is van goede kwaliteit. Van elk gerecht hebben ze twee versies, de originele en een variant hierop. Leuk concept en goed eten voor een goede prijs.


8.6
Gemiddelde
Arvid
12 mei 2017
Leuke avond
We hebben een leuke avond gehad bij Se7en. Grappig dat we eerst ons hoofdgerecht kregen en daarna het voorgerecht. Geeft de avond echt een draai. Sterker nog, je wilt zelf daarna nog een hoofdgerecht delen, dus dat hebben we ook maar gedaan. Gewoon omdat het kan. Als je van delen, bijzondere gerechten en een ontspannen sfeer houdt ben je hier aan het juiste adres.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.