Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Markt 25-26, Zwolle52.511420906.09541680BurgersGrillAmerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ingeburgerd; de bar waar je niet alleen een goede burger hapt maar waar je in een no-nonsense sfeer een lekker biertje of een goed glas wijn drinkt. De grillmeesters stoken de boel goed heet en bereiden naast 14 verschillende burgers ook grillgerechten, salades en soepen. Geen vette hap, maar eerlijke burgers van Slagerij Haverkort, verse vis en lamsvlees. Natuurlijk is er ook gedacht aan de vegetariërs onder ons, aan onze vegaburgers valt niets af te dingen.

Keukens:

Burgers, Grill, Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Ingeburgerd - Burgers, bar & grill8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
L
20 september 2017
Lekker eten, toffe bediening
Op een gewone dinsdagavond niet te laat gegeten bij Ingeburgerd in Zwolle. Ik was veel te vroeg, maar kon alvast rustig gaan zitten met een drankje en een magazine. Vriendelijke bediening. De menukaart staat vol met heerlijke burgers, maar ook met een heerlijke proeverij van kleintjes. We kregen tips van de ober en hebben gezellig en lekker gegeten.


7.3
Gemiddelde
Johan
18 september 2017
Heerlijke hamburgers
Wij hebben met ons 4en heerlijk gegeten. Bediening is jong en moet misschien nog iets meer ervaring op doen. Ze vroeg al voordat we op onze plek zaten of we brood willen.. uh oké gratis wat is het? Prima, maar kwam een beetje vreemd over en ze nam een half glas drinken mee weg van tafel 😂 Maar goed al met al een leuke tent en heerlijk gegeten


8.6
Gemiddelde
Aly
18 september 2017
ronduit plezierig
..... met vrienden na lange tijd hier weer gelunched als Zwolse Burgers, Veel keus, heerlijke burgers prima admosfeer en bediening. Bent u nieuw in Zwolle of op bezoek? dit is zeker een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.