Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ommerweg 59, Zuidwolde52.640670606.42760040Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven.

TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken.

In de paddenstoel van het kaboutervrouwtje worden de avonturen verteld van de kabouters. Kinderen kunnen plaats nemen op de paddenstoeltjes terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of vleesgerecht, want naast pannenkoeken reserveert het Kabouterwoud ook spareribs, schnitzels en andere vleesgerechten.

keuken:

Pannenkoeken
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Ben
23 oktober 2016
Pannenkoeken eten voor kinderen
Het restaurant is ingericht om kinderen een leuke tijd te bezorgen. De pannenkoeken zijn lekker. Enig puntje voor ons was de temperatuur in het restaurant. Wij vonden het redelijk fris.


9.0
Gemiddelde
Cynthia
22 september 2016
Super gezellig restaurant
Wij komen hier heel graag. Keuze uit genoeg gerechten. Kinderen kunnen heerlijk spelen en ouders kunnen dan rustig natafelen. Service is super en eten erg lekker. Wij blijven hier zeker komen.


7.7
Gemiddelde
Renate
19 september 2016
Kinderrestaurant
Kinderen vinden het hier geweldig. Leuk spelen, zowel binnen (springkussen) als buiten (trampoline). Ze hebben bijna geen tijd om het eten op te eten. Kinderpannenkoek wordt leuk geserveerd met snoepjes, hageltjes en -helaas heel weinig- hazelnootpasta. Voor de ouders zijn er behalve pannenkoeken ook vleesgerechten. De runderstoofpot en goulash waren van zeer hoge kwaliteit! De porties waren wel wat klein, vooral de salade en frietjes moesten tussendoor een keer bijgevuld worden. Helaas kwam duurde dit wel even, waardoor de rest van de maaltijd inmiddels op was.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.