Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ommerweg 59, Zuidwolde52.640670606.42760040Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven.

TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken.

In de paddenstoel van het kaboutervrouwtje worden de avonturen verteld van de kabouters. Kinderen kunnen plaats nemen op de paddenstoeltjes terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of vleesgerecht, want naast pannenkoeken reserveert het Kabouterwoud ook spareribs, schnitzels en andere vleesgerechten.

keuken:

Pannenkoeken
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Roelien
8 mei 2017
Uiteten bij het Kabouterwoud
We hebben afgelopen zaterdag op het laatste moment gereserveerd voor 4 volwassenen en 2 peuters. We kregen een grote tafel in de serre toegewezen vlakbij het springkussen. Dit was voor ons ideaal, want we zaten zo dicht bij de kinderen. Voor sommigen is dat qua sfeer misschien minder. We hadden een paar pannenkoeken en wat vleesgerechten. Het was druk en dat konden we merken. We hebben erg lang op ons eten moeten wachten. Dit was uiteindelijk geen probleem, omdat de kinderen zich goed aan het vermaken waren! Kinderpannenkoek was erg geslaagd met al die snoepjes en ze mochten ook nog iets uitzoeken. Ook kregen we excuses van de eigenaar/kok? omdat het zo lang duurde. We hebben heerlijk gegeten (misschien bij de sat├ę nog wat kroepoek/een beetje leuk opmaken) en we gaan zeker terug komen! Sowieso omdat ze ene stempelkaart vol hebben gemaakt vanwege het lange wachten en we nu recht hebben op een gratis pannenkoek, maar anders waren we ook terug gekomen!


7.6
Gemiddelde
Henk
3 mei 2017
Dik voor mekaar
Wij hebben op zondagmiddag lekker gegeten en de kleinkinderen hebben lekker gegeten en mooi gespeeld in het speelhok op het springkussen. na afloop hebben we nog een kleine kabouterwandeling gemaakt, vr groet Opa Henk en Oma Hennie


5.3
Gemiddelde
Wendy
3 april 2017
Onduidelijk over wachttijd
Gisteravond lekker gegeten bij Het Kabouterwoud. Voor de kinderen was er genoeg te doen en te zien. Zeker voor wat jongere kinderen erg geschikt. Jammer was dat we niet werden herkend als reservering, er moest gezocht worden op de lijst. We hadden online geboekt, mogelijk is daar iets misgegaan? Er werd ons trouwens niet verteld wat de reden was van de 'vage reactie' op onze komst, maar we kregen snel een tafel aangeboden. Onze drankjes werden al snel opgenomen en geserveerd, maar vervolgens moesten we een uur wachten op ons eten. Dit was voor ons niet leuk, maar het duurde voor de kinderen ook te lang. Na een uur werd ons eten gebracht, maar voor de jongste zou het zo gebracht worden (was nog niet klaar?) Ruim 5 minuten later werd haar bord patatjes met kipnuggets (kindermenu) gebracht, met excuses dat het zo lang duurde en dat de jongste wat extra patat daarvoor had gekregen. Het gevolg: een kind met echt een enorm bord patat voor haar neus. Een dessert hebben we spijtig genoeg niet meer kunnen bestellen, want wij kwamen in tijdnood. Het eten was lekker, maar we hadden graag gezien dat er open naar ons werd gecommuniceerd.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.