Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ommerweg 59, Zuidwolde52.640670606.42760040Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven.

TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken.

In de paddenstoel van het kaboutervrouwtje worden de avonturen verteld van de kabouters. Kinderen kunnen plaats nemen op de paddenstoeltjes terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of vleesgerecht, want naast pannenkoeken reserveert het Kabouterwoud ook spareribs, schnitzels en andere vleesgerechten.

keuken:

Pannenkoeken
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Wendy
3 april 2017
Onduidelijk over wachttijd
Gisteravond lekker gegeten bij Het Kabouterwoud. Voor de kinderen was er genoeg te doen en te zien. Zeker voor wat jongere kinderen erg geschikt. Jammer was dat we niet werden herkend als reservering, er moest gezocht worden op de lijst. We hadden online geboekt, mogelijk is daar iets misgegaan? Er werd ons trouwens niet verteld wat de reden was van de 'vage reactie' op onze komst, maar we kregen snel een tafel aangeboden. Onze drankjes werden al snel opgenomen en geserveerd, maar vervolgens moesten we een uur wachten op ons eten. Dit was voor ons niet leuk, maar het duurde voor de kinderen ook te lang. Na een uur werd ons eten gebracht, maar voor de jongste zou het zo gebracht worden (was nog niet klaar?) Ruim 5 minuten later werd haar bord patatjes met kipnuggets (kindermenu) gebracht, met excuses dat het zo lang duurde en dat de jongste wat extra patat daarvoor had gekregen. Het gevolg: een kind met echt een enorm bord patat voor haar neus. Een dessert hebben we spijtig genoeg niet meer kunnen bestellen, want wij kwamen in tijdnood. Het eten was lekker, maar we hadden graag gezien dat er open naar ons werd gecommuniceerd.


8.6
Gemiddelde
Fam . Tuin
27 maart 2017
Gezellige middag
Allemaal lekker gegeten, de Pannenkoek was heerlijk.En de kleintjes hebben zo mooi gespeeld, en als het treintje dan gaat rijden oh wat is dat mooi, en dan de bellenblaas die ineens vele bellen laat gaan vangen allemaal


8.3
Gemiddelde
Taco
21 maart 2017
Lekkere pannenkoeken
Het kabouterwoud is een gezellig klein pannenkoekenrestaurant dat zich duidelijk richt op de jongere eters. Er is van alles te doen en te zien voor jonge kinderen, voor ons een absolute uitkomst! Vooral het treintje dat heen-en-weer rijdt langs de muur trok erg veel aandacht van onze 2-jarige tafelgenote. Helaas voor ons maakte de treingeluiden het voeren van een gesprek wat lastiger op het moment dat de trein passeerde, dat was vrij luid. Het kabouterwoud heeft een ruim assortiment pannenkoeken en andere gerechten. Allemaal van prima kwaliteit. Het enige dat we misten in het assortiment was een dessert-pannenkoek (bijv met verse vruchten of met ijs). Al met al zouden we hier zeker terug komen als we weer in die regio op vakantie zouden zijn.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.