Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ommerweg 59, Zuidwolde52.640670606.42760040Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven.

TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken.

In de paddenstoel van het kaboutervrouwtje worden de avonturen verteld van de kabouters. Kinderen kunnen plaats nemen op de paddenstoeltjes terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of vleesgerecht, want naast pannenkoeken reserveert het Kabouterwoud ook spareribs, schnitzels en andere vleesgerechten.

keuken:

Pannenkoeken
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenhuis Het Kabouterwoud8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Taco
21 maart 2017
Lekkere pannenkoeken
Het kabouterwoud is een gezellig klein pannenkoekenrestaurant dat zich duidelijk richt op de jongere eters. Er is van alles te doen en te zien voor jonge kinderen, voor ons een absolute uitkomst! Vooral het treintje dat heen-en-weer rijdt langs de muur trok erg veel aandacht van onze 2-jarige tafelgenote. Helaas voor ons maakte de treingeluiden het voeren van een gesprek wat lastiger op het moment dat de trein passeerde, dat was vrij luid. Het kabouterwoud heeft een ruim assortiment pannenkoeken en andere gerechten. Allemaal van prima kwaliteit. Het enige dat we misten in het assortiment was een dessert-pannenkoek (bijv met verse vruchten of met ijs). Al met al zouden we hier zeker terug komen als we weer in die regio op vakantie zouden zijn.


8.6
Gemiddelde
Marije
28 februari 2017
kinderparadijs
Met de familie hebben we heel erg gezellig en lekker gegeten bij Het Kabouterwoud. De pannenkoeken zijn lekker dun en er is veel keuze. Naast de pannenkoeken is er ook genoeg keuze voor andere gerechten. De bediening was goed en heel erg vriendelijk. Verder is het een super leuke plek voor kinderen met allerlei speelgoed, kabouterversieringen en een springkussen (binnen).


7.3
Gemiddelde
Chris
24 februari 2017
Geweldig voor de kinderen.
We komen hier regelmatig. Het eten is prima. Niet duur en supergezellig voor de kinderen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.