Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Sibeliuslaan 13, Breda51.566638204.77238280Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Je kunt hier genieten van een lunch en diner, dat ieder seizoen wordt aangepast.

Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda worden ingrediënten als gastvrijheid en beleving (hospitality) gecombineerd met zakelijkheid, efficiëntie en organisatietalent (facility). Deze unieke combinatie komt samen in één gebouw en in één leerbedrijf.

In dit leerbedrijf, Sibelicious, ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Sibelicious bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Sibelicious8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Een tevreden gast
21 januari 2017
Het was een heerlijke lunch
Een lunch of diner in het restaurant van SIBILIUOS onderdeel van de NHTV is een echte aanrader. De menu's zijn elke week anders en de gerechten zijn een feest voor oog en tong. Het is ook leuk om met de " leerlingen " een praatje te maken waar ze vandaan komen en wat hun toekomst ideeën zijn. Ook staan ze open voor kritiek daar waar nodig. Prijs , kwaliteit een 9 meer dan waard.


9.6
Gemiddelde
Alessandro
21 januari 2017
Diner bij Sibelicious
Het restaurant ziet er goed verzorgd uit met heel mooi gedekte tafels. Het eten was zeer gebalanceerd en rijk qua smaak. De bediening was prettig en er hing een ontspannen sfeer waardoor ik een fijne avond heb gehad.


8.6
Gemiddelde
Sandy
20 januari 2017
Heerlijk gegeten op een plek waar je gastvrij ontvangen wordt
Alles klopt: ontvangst, eten en drinken en dat allemaal voor een hele fijne prijs. Er is niks te veel. Ook erg leuk dat er een internationale bediening is. Echt een aanrader. Ik ga zeker nog een keer terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.