Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Sibeliuslaan 13, Breda51.566638204.77238280Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Je kunt hier genieten van een lunch en diner, dat ieder seizoen wordt aangepast.

Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda worden ingrediënten als gastvrijheid en beleving (hospitality) gecombineerd met zakelijkheid, efficiëntie en organisatietalent (facility). Deze unieke combinatie komt samen in één gebouw en in één leerbedrijf.

In dit leerbedrijf, Sibelicious, ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Sibelicious bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Sibelicious8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Joyce
30 september 2016
diner op woensdag 28/9 met de buurtjes
Ik probeer de mensen om mij heen te interesseren voor een avondje uit en dit lukt wonderwel door ze te attenderen op het diner in de NHTV Sibeliuslaan te Breda. Ook deze keer was het gezelschap zeer tevreden!


8.0
Gemiddelde
Mark
24 september 2016
Heerlijk gegeten
Samen met mijn moeder heerlijk gegeten. Op een paar kleine aanmerkingen na, was het allemaal prima. De bediening was heel zenuwachtig, maar dat is niet zo raar als je weet dat ze pas begonnen zijn. Wat wel opviel was het aanspreken met 'jullie' i.p.v. 'U', ook de strakke volgorde van handelingen liep af en toe niet helemaal goed. Brood later op tafel en dan daarna pas de boter/olie. Het eten was prima, mooie opgemaakt borden en heerlijke verschillende smaaksensaties. De combinaties op het dessertbord waren goed op elkaar afgestemd en een heerlijke combinatie.En dat terwijl ik eigenlijk helemaal geen dessertman ben. Ook de chef-kok die even bij een tafel met 5 gasten kwam vragen of alles naar wens was en of er nog op of aanmerkingen waren heb ik als zeer positief ervaren. Natuurlijk moet iedereen bij Sibelicious nog heel veel leren, maar daarom is men daar ook in opleiding. Al met al een hele leuke en lekkere ervaring, die ik zeker nog eens zal willen beleven en ook kan aanbevelen.


8.0
Gemiddelde
Gonnie
24 september 2016
Heerlijk!
Afgelopen donderdag met vriendinnen bij jullie van een heerlijke lunch genoten. We zaten alleen nu niet in het grote restaurant maar in de gang ernaast. We hadden dus bijna 1 op 1 bediening. De 3 gerechten hebben uitstekend gesmaakt! We komen zeker nog eens terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland