Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Sibeliuslaan 13, Breda51.566638204.77238280Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Je kunt hier genieten van een lunch en diner, dat ieder seizoen wordt aangepast.

Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda worden ingrediënten als gastvrijheid en beleving (hospitality) gecombineerd met zakelijkheid, efficiëntie en organisatietalent (facility). Deze unieke combinatie komt samen in één gebouw en in één leerbedrijf.

In dit leerbedrijf, Sibelicious, ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Sibelicious bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Sibelicious8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ria
20 mei 2017
Lunch
We werden hartelijk en prettig ontvangen. Het personeel deed erg zijn best. Zeker een aanrader voor vrienden en wij komen gauw weer een keer terug.


8.0
Gemiddelde
Rene
18 mei 2017
Heerlijk avondje Sibelicious
Een leuk gezellig restaurant met hele spontane bediening. Voor-, hoofd- en nagerecht waren goed op elkaar afgestemd. Heerlijk met wijnarrangement. Super gedaan iedereen van Sibelicious.


8.3
Gemiddelde
Margret
18 mei 2017
Kom zeker terug!
Heerlijke 3 gangen lunch voor maar €9,50! Keuze uit 3 voorgerechte , 3 hoofdgerechten en 2 toetjes. Een goeie fles wijn voor ook nog een hele mooie prijs en gratis tafelwater, al voordat ik erom gevraagt had. Wat een service en heerlijk gegeten, kom graag nog eens terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.