Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Sibeliuslaan 13, Breda51.566638204.77238280Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Je kunt hier genieten van een lunch en diner, dat ieder seizoen wordt aangepast.

Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda worden ingrediënten als gastvrijheid en beleving (hospitality) gecombineerd met zakelijkheid, efficiëntie en organisatietalent (facility). Deze unieke combinatie komt samen in één gebouw en in één leerbedrijf.

In dit leerbedrijf, Sibelicious, ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Sibelicious bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Sibelicious8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
marlou
28 november 2016
lunch
wederom een hele verrassende lunch gegeten. erg lekker.


9.0
Gemiddelde
Ria
26 november 2016
Gezellige sfeer
Gezellig sfeertje, lekker gegeten, kom zeker een keertje terug!


8.3
Gemiddelde
I.Coenen
24 november 2016
onze eerste ervaring
Het was onze eerste kennismaking met dit restaurant en zeker voor herhaling vatbaar. Alles was prima alleen het vlees ( kalfsvlees ) was weinig smaak aan en een beetje te rare gebakken. Was ook niet om gevraagd. wij vinden de tafeltjes wel dicht op elkaar staan en als er dan ook nog een gezelschap is van 10 personen is het erg veel lawaai. De akoestiek is niet afgestemd op deze indeling. Aardige bediening en doen hun best het naar je zin te maken. Je merkt wel dat het nog geen ervaren bediening is school is maar dat is ook logisch gelet op het concept.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.