Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Sibeliuslaan 13, Breda51.566638204.77238280Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Je kunt hier genieten van een lunch en diner, dat ieder seizoen wordt aangepast.

Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda worden ingrediënten als gastvrijheid en beleving (hospitality) gecombineerd met zakelijkheid, efficiëntie en organisatietalent (facility). Deze unieke combinatie komt samen in één gebouw en in één leerbedrijf.

In dit leerbedrijf, Sibelicious, ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Sibelicious bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Sibelicious8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Maartje
22 maart 2017
Goede keuze
We hebben erg lekker gegeten. Het wijnarrangement was een goede keuze. De bediening was vriendelijk, behulpzaam . Er werd goed uitleg gegeven over datgene wat we gingen eten. Een minpuntje was de klassieke pianomuziek. De sfeer die daarmee gecreeerd werd was te gewoontjes. Het was "een Franse avond", dat begrijp ik. Maar leuke chansons oid hadden het nog gezelliger gemaakt. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ook was het erg leuk om via een beeldscherm in de keuken te kijken. We komen zeker nog een keer terug.


8.0
Gemiddelde
Team Control (NHTV)
22 maart 2017
Diner - Asian Week
Gisteravond hebben we met ons team gegeten bij Sibelicious. Goede ontvangst en mooie, smakelijke gerechten! De chefkok kwam zelfs na afloop vragen of alles naar wens was geweest (ja!). We hebben genoten, bedankt team Sibelicious! Graag tot een volgende keer!


9.6
Gemiddelde
Tom
18 maart 2017
Lekker eten, goede service, prima prijs
We hebben heerlijk gegeten bij Sibilicious. Leuke bediening, warme ontvangst, en een prima prijs kwaliteitsverhouding.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.