Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Kortebuurt 15, Maasland51.925619904.27278720Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij werken volgens de stijl ‘Boutique butcher’. In onze keuken hebben we een Meat Market. Hier kunt u zelf uw favoriete stuk rundvlees uitkiezen. Ook kunt u zelf de bereidingswijze aangeven; uit te pan, van de grill of van de Big Green Egg.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Boutique Restaurant Bavette bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Boutique Restaurant Bavette8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Pim
26 oktober 2016
Top
Afgelopen zaterdag gegeten bij Bavette. Gevraagd of de Chef ons wilde verrassen qua gerechten en qua wijnen. Dat is perfect gelukt. De gerechten waren heerlijk en de wijnen waren perfect!


9.3
Gemiddelde
Edwin
24 oktober 2016
Top avond
Donderdag 20 oktober wezen eten, en echt het was heerlijk en lekker gevarieerd met goede wijnen erbij en en goede service.


6.3
Gemiddelde
S
24 oktober 2016
Mals vlees, malse wijn prijs.
Heerlijk gegeten bij Bavette met AH actie. De akoestiek was ivm het lage plafond niet prettig, je tafelgenoten waren nauwelijks verstaanbaar. Het gehoorapparaat van mijn vader moest uitgeschakeld worden vanwege dit geluid. De tafels zijn niet bijzonder groot, als je naar het toilet moet en je hebt een bank-zitje moet je je buren naast je vragen of op willen staan. Het eten was prima, had wel wat meer gemogen. Met name het mago toetje was 3 eetlepels. Maar wel overheerlijk! Het grootste bezwaar was toch de wijnprijs. Een rode huiswijn kost 26 per fles! Erg jammer, ik hoop dat ze hier nog iets aan gaan doen waardoor het voor iedereen mogelijk wordt hier uit eten te gaan. Verder prima!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland