Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Driesprong 11, Rosmalen51.717048005.36313710Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het pand uit 1890 is eerder in de jaren 60 verbouwd tot gemeentehuis en werd later ingezet als politiebureau. Nu zetelt Restaurant Brasserie Fleurie in dit statige pand waar ons jonge en enthousiaste team u graag ontvangt voor een lunch, diner of gewoon lekker een brabants bakkie koffie. Wij beschikken over vergaderzalen, een private bar en een feestzaal.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Brasserie Fleurie8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Wil
20 december 2016
viering 50 jarige bruiloft
we hebben het prima naar ons zin gehad goede service en correct personeel we raden het voor ieder een aan


8.0
Gemiddelde
Marian
25 november 2016
Heerlijke maaltijd genuttigd
Smakelijk opgemaakte borden met heerlijke gerechten. De locatie en de uitstraling van dit restaurant is top. De bediening is vriendelijk alleen wel vaak aanwezig, er werd werk gemaakt van de bestelling terwijl wij nog even rustig wilden praten, is de jongedame wel 3 keer komen vragen of wij al zover waren. Naar mijn mening mag dat wel wat meer rust uitstralen. Zeker voor herhaling vatbaar


6.6
Gemiddelde
Senne en Linse
19 november 2016
Gewoon goed eten
Centraal gelegen op de markt in Rosmalen een prachtig oude Villa die omgetoverd is tot 2 restaurants. Aan de ene zijde Fleurie. Een brasserie met pit. Prijzen liggen wat boven gemiddeld en de sfeer is "oké" te noemen. Snelle bediening en een uitgebreide kaart. A la carte is wel behoorlijk duurder als het standaard 4 gangen menu. Groot pluspunt is een menukaart met duidelijke allergie aanduiding. Verschillende opties voor de meest voorkomende allergieën. Ook een paar fijne vegetarische opties. Klein dingetjes is dat de stoelen niet onder de tafel kunnen schuiven. Voor een paar van onze tafelgasten een ongemak. De akoestiek en indeling is ruim genoeg en het licht is prettig om in te kijken. De totaalbeleving is "gewoon goed". Lekker voor een etentje. Gemiddelde prijs voor 2 gangen met 2 wijntjes en een kop koffie is rond de 50 p.p. Aan eenieder de afweging of dit een mooie prijs is voor een hapje eten in een historische villa op de markt.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.