Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

De Driesprong 11, Rosmalen51.717048005.36313710Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het pand uit 1890 is eerder in de jaren 60 verbouwd tot gemeentehuis en werd later ingezet als politiebureau. Nu zetelt Restaurant Brasserie Fleurie in dit statige pand waar ons jonge en enthousiaste team u graag ontvangt voor een lunch, diner of gewoon lekker een brabants bakkie koffie. Wij beschikken over vergaderzalen, een private bar en een feestzaal.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Fleurie bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Fleurie8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Marianka
24 september 2016
Top!
Prima adres voor lunch en diner, prachtige locatie met een groot verhoogd terras. Personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk. Kortom in Rosmalen en omgeving kun je op geen andere plek beter terecht, voor een hapje en een drankje.


7.3
Gemiddelde
Anneke
6 september 2016
50 jaar huwelijksfeest.
De ontvangst zou boven zijn zijn, hebben zeker 20 minuten met ons gezelschap moeten wachten. De tafel zou gedekt worden met linnen, was niet gebeurd. We hebben het zo gelaten. Ronde tafel geschoven aan rechte tafels, was vervelend. Tussengerecht soep, veel te pittig. Geen groente of salade tijdens het hoofdmenu. Carpaccio was prima, ribeye was prima en de bediening was zeer vriendelijk. Toch jammer dat het niet helemaal perfect was, zo'n dag komt nooit meer terug.


5.7
Gemiddelde
X
5 september 2016
Teleurstellende high tea
Er was een high tea als babyshower geboekt. Er was afgesproken de tafel leuk aan te kleden en 'roze' details te verwerken in de hapjes, helaas geen van beide gebeurd. De high tea zelf was matig. Op de site staat veel meer lekkers dan dat er daadwerkelijk geserveerd wordt. We hebben geen scones op, geen apple crumble, geen quiche en geen pie. Daarnaast was er geen rekening gehouden met dat zwangere dame geen zalm mag.. Erg teleurstellend!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland