Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Herenstraat 47, Rhenen51.957276805.56891560

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Smakelijk lunchen en dineren in het sfeervolle gemeentehuis.

Het Oude Gemeentehuis dankt haar naam aan de locatie: het oude gemeentehuis van Rhenen. Het pand is flink gerestaureerd en volledig opnieuw ingericht, met open keuken, voor het restaurant.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2013

Chefkok:

Niels Minkman

gastheer/vrouw:

Janneke Eerbeek & Niels Minkman

Michelin

Bib Gourmand

GaultMillau

15 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Oude Gemeentehuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Oude Gemeentehuis8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
cor
19 februari 2017
prijslunch
met 5 personen hadden we de eerste prijs gewonnen bij de pubquiz van de cunehearen,lunch bij het oude gemeentehuis,de heren namen de 3 gangen lunch,de 3 dames elk een ander "broodje",oa geitenkaas,stake tartaar,wel eerst alle 5 een amuse,en brood met verschillende boters,frietjes en samen met koffie,thee en wijn,keurige bediening door 2 aardige heren brachten we plezierige uren door;over de 5 sterren voor prijs/kwaliteit :alles hoorde bij de gewonnen prijs


7.3
Gemiddelde
Frans
19 februari 2017
Heerlijk gegeten
De ontvangt was goed en de sfeer uitstekend en we hadden de avond gepland om lekker te dineren. Gekozen werd voor het Major 5 gangen diner. Het eten was van uitstekende kwaliteit en begeleid met heerlijke wijnen. Echter het tempo was enorm. Amuseer en de verschillende gerechten volgden elkaar in hoog tempo. Voor ons veel te snel. Zo doende hadden we de 5 gangen plus koffie er binnen 2 uur op zitten en stonden om kwart over 9 weer buiten. Ook viel het ons op dat diverse malen fouten werden gemaakt met het opdienen. Bijvoorbeeld wijn voor het 2e gerecht werd ingeschonken terwijl de 1e gang nog moest komen. De 4e gang werk aangeboden terwijl de 3e gang nog niet was geweest. Een beetje meer coƶrdinatie en minder snelheid zou veel verbeteren.


9.0
Gemiddelde
Laura
19 februari 2017
Super! Alles klopt
Geweldig restaurant , goede service! Kost wat maar dan heb je ook wat!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.