Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Herenstraat 47, Rhenen51.957276805.56891560

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Smakelijk lunchen en dineren in het sfeervolle gemeentehuis.

Het Oude Gemeentehuis dankt haar naam aan de locatie: het oude gemeentehuis van Rhenen. Het pand is flink gerestaureerd en volledig opnieuw ingericht, met open keuken, voor het restaurant.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2013

Chefkok:

Niels Minkman

gastheer/vrouw:

Janneke Eerbeek & Niels Minkman

Michelin

Bib Gourmand

GaultMillau

15 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Oude Gemeentehuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Oude Gemeentehuis8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Alex
25 september 2016
Mooie afsluiting van de dag
Met zijn vieren streken we om 1800 uur na een dag bij Ouwehands Dierenpark neer op het overdekte terras. Er waren terraskachels dus voorlopig zaten we goed. Een lekker getapt biertje en wat knabbel, zo konden we tot we toe waren aan het diner het wel even uithouden. Op het terras was een gemoedelijke sfeer en de bediening was vlot en vriendelijk. Om een uur of 1900 besloten we te bestellen en de keuze voor de mannen viel op de tomahawk en de dames een lady steak. Vooraf hadden we een chevise van tonijn. Daarvoor kregen we een amuse, thaise kippensoep met cocos en een kroepoek. Tip, zet deze maar op de kaart als voorgerecht. De chevise was prima, alleen vond ik hem iets te zoet. Vreemd voor een gerecht dat het van zuren moet hebben om te garen.De lady steak werd door de dames als goed beoordeeld. Maar de Tomahawk, dat was een feest om die te delen. Prima vlees, prachtig opgemaakt. De frietjes die erbij waren, mwah, die heb ik wel eens beter gehad. Ruimte voor een dessert was er niet, maar de afsluitende koffie was prima, evenals de Bij geserveerde truffel. Dat laatste was op zich prima, m


9.0
Gemiddelde
Tinka
24 september 2016
Top restaurant
Kom hier heel graag eten. Niet alleen vanwege de geweldige gerechten. Ook de sfeer is prettig. En het eten wordt prachtig opgediend.


7.7
Gemiddelde
Marjolijn
24 september 2016
Prima
Het is niet de eerste keer dat we bij het Oude Gemeentehuis hebben gegeten, ook nu weer hebben we enorm genoten van het heerlijke eten, mooi opgemaakt en geserveerd door bijzonder aardige bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland