Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Sandra
16 januari 2017
In 1 woord: Geweldig :-)
Een echte aanrader, heerlijk eten, heerlijke Libanese wijn en vooral gastvrij!


5.6
Gemiddelde
Anoniem
12 januari 2017
Jammere bediening
Eten is heel lekker en het is mooi ingericht. De service wilde jammer genoeg niet meedenken over eten met een groep en bleef aandringen op een dure optie. Uiteindelijk toch voor elkaar gekregen om minder te bestellen, maar het was alsnog veel te veel.


7.3
Gemiddelde
Nathalie
12 januari 2017
Het is eens wat anders dan een biefstuk...
Weer heerlijke gegeten! Het eten ziet er prachtig uit en smaakt goed. Vriendelijk personeel. Gezellige tent. Leuk dat je ook in de keuken kan kijken. Ik vind het een aanrader en het is eens wat anders dan sushi of biefstuk etc.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.