Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Lilian
23 november 2016
heerlijk gegeten
Wat een smaakvariaties! We namen twee maal het menu, omdat het voor ons beiden een kennismaking was met de Libanese keuken. Opvallend lekker vond ik de salades en de humus. Kleine minpuntjes: jammer inderdaad dat er naast de wijn geen gratis kraanwater wordt geschonken. En wij hadden de pech dat er een groot gezelschap was, dat gaf veel lawaai. Gelukkig vond de bediening het geen punt dat we de stoelen haaks naast elkaar plaatsten, toen konden we elkaar weer verstaan.


8.6
Gemiddelde
Jan
14 november 2016
Gezelligheid, heerlijk eten en voortreffelijke wijnen
Heerlijk eten, goeie wijnen, zeer fijne sfeer en gastvrije bediening. Een aanrader!!!!


10.0
Gemiddelde
Nadia
8 november 2016
Onze favoriete restaurant!
We hebben nu voor de vijfde heerlijk gegeten en gedronken bij MazMez! De gerechtjes (kies het Deluxe menu!) zijn geweldig en een Libanees biertje of een Libanese wijn past er perfect bij.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.