Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Ed
20 mei 2017
Super restaurant!
Heerlijk gegeten bij dit restaurant! Zeer smaakvol, super vriendelijke bediening en heerlijke wijn! Echter aanrader!


9.3
Gemiddelde
Monique
16 mei 2017
Geweldig
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het diner! Vooraf koude mezzes en als tweede gang warme mezzes. Vooral de bediening is geweldig en zeer vriendelijk! Zij maken dat de maaltijd extra lekker smaakt! Helaas is de drank prijzig.


8.0
Gemiddelde
Ruth
8 mei 2017
Heerlijk gegeten
We hebben met zijn vieren het menu genomen. Twee van ons het gewone en tweenvannons deluxe. Beide gangen waren heerlijk: veel verschillende smaken, verse producten en lekker brood. Daarnaast was het ook ruim voldoende.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.