Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Lot
14 juli 2017
Lekker!
We hadden het Deluxe menu voor 27,50 pp. Lekker gegeten, gerechten smaken allemaal vers en de hoeveelheid is meer dan genoeg. Verder prima bediening. Ik kom hier zeker terug!


8.0
Gemiddelde
Merel
13 juli 2017
Heerlijk Libanees eten
Het eten was heerlijk en de bediening buitengewoon vriendelijk! Ik kom zeker nog eens terug!


9.0
Gemiddelde
Bert, Ineke en Kim
12 juli 2017
Eerste kennismaking Libanese keuken
Onze eerste kennismaking met de Libanese keuken in dit mooi vormgegeven sfeervol restaurant met open keuken, was een streling voor onze smaakpapillen en ogen. Wat een heerlijke verse gerechten werden er geserveerd. Bert, niet vegetariër, heeft enorm van de vegetarische gerechten gesmuld. Ook werden er vlees en vis gerechten geserveerd waarvan alles subliem was bereid. Echt ongelofelijk lekker. Leuke en vriendelijke bediening en we komen zeker nog eens terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.