Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Paul
21 juni 2017
Libanese keuken
Op 20 juni met 2 personen heerlijk gegeten bij Mazmez. We hadden een " de luxe menu " besteld en kregen diverse voorgerechtjes en hoofdgerechtjes. Hoog niveau qua kwaliteit en smaak. De bediening was gewoon goed en erg vriendelijk en attent. Jammer, dat je voor extra brood bijbestellen € 1,95 moet betalen. Dat zou niet gewoon niet moeten. Een aanrader


9.0
Gemiddelde
Jaco
14 juni 2017
Heerlijk !
Voor de eerste keer Libanees gegeten, echt een aanrader! Leuke ongedwongen sfeer , vriendelijke bediening en het eten is echt zalig!


7.6
Gemiddelde
WB
5 juni 2017
Voor herhaling vatbaar
Goede sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk vers Libanees eten. De eindrekening van de menus met de drankjes en toetjes apart erbij vond ik uiteindelijk wel wat aan de prijzige kant maar de hoeveelheden waren dan ook erg royaal, we kregen het met moeite op. Zeker wel voor herhaling vatbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.