Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Anna
25 maart 2017
Delicious food
We had the deluxe menu (27.5pp) which was good both for a meat eater and a vegetarian. The food was delicious- fresh and very tasty, accompanied by good and friendly service. Had a lovely meal and will return!


9.6
Gemiddelde
Robin
25 maart 2017
Lekker eten
Heerlijk gegeten, goede sfeer. Ongeveer €50 p.p.


8.6
Gemiddelde
Ine
23 maart 2017
Heerlijke kennismaking met de Libanese keuken
Prima restaurant we hebben gekozen voor het menu de luxe 8 koude en daarna 8 warme gerechten. Voor ons een goede keus omdat het eerste keer was bij een Libanees restaurant. Het was echt een proeverij en erg lekker.. Ook apart het brood wat per tafel wordt af gebakken Op aanraden van de gastheer een libanese witte wijn er bij gedronken. Ook die is aan te bevelen. Bediening heel gastvrij, goede uitleg en een gezellig restaurant en goede sfeer. We gaan zeker nog eens terug vanuit Brabant naar Amsterdam.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.