Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Claire
26 september 2016
Uitstekend restaurant
Met drie personen hier gegeten en een luxe menu genomen. Dit was een prima kennismaking met de Libanese keuken. Gerechten waren zeer divers en allemaal zeer smakelijk. Leuk is ook dat je vanuit het restaurant contact hebt met de keuken. Bediening en koks waren vriendelijk. Wij komen graag nog eens terug!


8.3
Gemiddelde
Julia
24 september 2016
Erg goed!
Ik ben nu voor de 3e keer geweest, 4e is ook inmiddels gereserveerd. Je blijft teruggaan, voor het eten maar ook voor de sfeer. Klantvriendelijk, goed eten, service top! Je moet wel van meze's houden, in porties gebracht, meer dan genoeg!


8.0
Gemiddelde
Froukje Anne
23 september 2016
Een smul maaltijd
Heerlijk gesmuld van een tafel vol met lekkere gerechtjes. Mooi ook om de koks aan het werk te zien achter een fornuis waar de vlammen soms flink hoog waren. De akoestiek was het enige minpuntje: we moesten vrij hard praten om elkaar te verstaan. Maar daar stond veel tegenover. We komen graag nog een keer terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland