Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 17-19, Amsterdam52.371243804.85800080Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de mediterraanse zee treft men veel landen met gelijkenissen in cultuur en gewoontes. In de keuken verschillen deze landen echter sterk van karakter. Restaurant Maz Mez verbindt al deze verschillende karakters tot één mediterraanse keuken!

Ons Tapas-Mezza Menu staat voor de juiste combinatie van smaakvolle mediteraanse gerechten. Tapas zijn kleine gerechten uit Spanje, die doorgaans geserveerd worden met een drankje. Daarbij varieert men van een eenvoudige kom met olijven tot meer complexe gerechten. Mezza oftewel Meze is een selectie van kleine gerechten die geserveerd worden als voorgerecht. Ze zijn heel gebruikelijk in Griekenland, Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een selectie van Mezze word ook geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Maz Mez bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Maz Mez8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Hanna
22 augustus 2017
Lekker eten, wel aan de dure kant
We hebben heerlijk gegeten bij Mazmez. Vooral de Labneh en Reuzengamba's waren erg lekker. We vonden de gerechtjes soms echter wel klein voor de prijs, daarnaast was de wijn ook behoorlijk aan de prijs. Ook was de bediening een gerechtje vergeten waar we zelf om moesten vragen. De service was goed, soms duurde het wat langer dan we hadden verwacht. Maar het personeel was erg vriendelijk en gaf veel uitleg. De temperatuur in het restaurant was toen we binnenkwamen heel laag (koud) en toen we vertrokken behoorlijk hoog, misschien een aandachtspunt voor het personeel?


9.0
Gemiddelde
Tjeerd
21 augustus 2017
wederom heerlijk gegeten
Voor de vierde keer heerlijk gegeten. Samen met mijn disgenoot het mag met menu genomen en niet voor het eerst blij verrast vanwege de versheid van alles. Mijn disgenoot zei na een paar gerechten dat ze ook zeker terug gaat komen met anderen.


8.0
Gemiddelde
Lot
14 juli 2017
Lekker!
We hadden het Deluxe menu voor 27,50 pp. Lekker gegeten, gerechten smaken allemaal vers en de hoeveelheid is meer dan genoeg. Verder prima bediening. Ik kom hier zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.