Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stadhuisplein 4, Lelystad52.507859005.47638630

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De wereldkeuken van restaurant Monica & Winston zal je nooit gaan vervelen door het grote aanbod aan lekkere, internationale gerechten!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2012

 Reviews over Restaurant Monica & Winston8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
Sander
16 oktober 2016
Veel te duur voor wat je krijgt
We kregen een 3 gangen menu voor 33,5 euro p.p. zonder frietjes. Totaal 2 personen (na korting van 30 euro) 45,5 euro met 1x drinken p.p. en 1x friet erbij. Veel te duur voor wat je krijgt, gevalletje korting na eerst te verhogen. 1 uur gewacht op voorgerecht, weinig keuze en veranderingen van de bestelling zonder overleg.


4.3
Gemiddelde
Nico
16 oktober 2016
diner viel tegen
Sfeer : je zit voor het raam tegen een enorme hoeveelheid terrasmeubilair aan te kijken, of je in een opslagloods zit te eten ; Waren bijna 90 euro kwijt, inclusief een karafje slechte wijn voor circa 20 euro(. was geopende fles of ver over datum ) geen korting of gebaar bij afrekenen, moet bij het menu patat bijbestellen kost extra, geen zout en peper op tafel . wat plakkerig zit, komen hier niet meer terug


8.7
Gemiddelde
Yan
23 september 2016
Goed eten
Het eten is prima, Voor 17 euro heb je een maaltijd die voldoende kan zijn. Ik had althans genoeg aan hetgeen ik bestelde. Het mooie hieraan is, dat jij zelf bepaald hoe duur jij uit eten wil. Het is een ieder aan te bevelen. De entourage binnen mag van mij wat fleuriger, maar dat is persoonlijk. Buiten zit je toch niet naar het interieur te kijken.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.