Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plesmanlaan 30, Nunspeet52.367673405.79855210FransNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant
Zowel golfers als niet-golfer zijn van harte welkom in onze gezellige lounge en restaurant. U kunt dagelijks terecht voor een (zaken)lunch of diner van onze wisselende seizoenskaart. Het keukenteam verrast u graag met hun smaakvolle gerechten. Uiteraard bent u ook welkom voor alleen een kopje koffie of een lekker glas wijn. Vanaf ons heerlijke terras heeft u een uniek uitzicht op onze schitterende golfbaan.

De smaak van Het Rijk van Nunspeet
Iedere chef-kok heeft zijn eigen smaak. Zo ook Auke Snijder, chef-kok van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Bent u nieuwsgierig naar het verhaal en het recept van zijn Rijkelijk gevulde strandkrabsoep met diverse soorten vis? Lees dan verder op http://www.golfenophetrijk.nl/uniek-op-het-rijk/restaurants/smaak-nunspeet.html

Openingstijden
Tot en met 31 oktober 2013 is de lounge van Het Rijk van Nunspeet dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. De keuken is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze tijden bent u dus ook van harte welkom in ons restaurant.
Bij extreme weersomstandigheden kan het gebeuren dat wij bovenstaande openingstijden wijzigen. Neemt u in geval van twijfel gerust contact met ons op via 0341-255255

Keukens:

Frans, Nederlands

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Restaurant Het Rijk van Nunspeet9.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
JW
21 februari 2015
Heerlijk diner met prima service
Hulde aan het bedienend personeel: de service was uitstekend! Het diner was heerlijk, we hebben er echt van genoten. Alleen het weer werkte niet mee, daardoor niet de gezellige drukte die je normaal verwacht op de golfbaan. Maar daar heeft (gelukkig maar) niemand invloed op.Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.