Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plesmanlaan 30, Nunspeet52.367673405.79855210FransNederlands

toon telefoonnummer

(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant
Zowel golfers als niet-golfer zijn van harte welkom in onze gezellige lounge en restaurant. U kunt dagelijks terecht voor een (zaken)lunch of diner van onze wisselende seizoenskaart. Het keukenteam verrast u graag met hun smaakvolle gerechten. Uiteraard bent u ook welkom voor alleen een kopje koffie of een lekker glas wijn. Vanaf ons heerlijke terras heeft u een uniek uitzicht op onze schitterende golfbaan.

De smaak van Het Rijk van Nunspeet
Iedere chef-kok heeft zijn eigen smaak. Zo ook Auke Snijder, chef-kok van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Bent u nieuwsgierig naar het verhaal en het recept van zijn Rijkelijk gevulde strandkrabsoep met diverse soorten vis? Lees dan verder op http://www.golfenophetrijk.nl/uniek-op-het-rijk/restaurants/smaak-nunspeet.html

Openingstijden
Tot en met 31 oktober 2013 is de lounge van Het Rijk van Nunspeet dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. De keuken is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze tijden bent u dus ook van harte welkom in ons restaurant.
Bij extreme weersomstandigheden kan het gebeuren dat wij bovenstaande openingstijden wijzigen. Neemt u in geval van twijfel gerust contact met ons op via 0341-255255

Keukens:

Frans, Nederlands

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.