Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Postweg 17, Groesbeek51.790335505.92216370

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Green 46 is ons sfeervolle restaurant waar u geniet van verrassende gerechten uit de open keuken. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een (zaken)lunch of diner.

Ons keukenteam verwent u graag met smaakvolle creaties. En ook in onze gezellige lounge kunt u dagelijks genieten van een lunch of diner van onze wisselende seizoenskaart. Hiernaast bent u natuurlijk van harte welkom voor gewoon een kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Vanaf ons terras heeft u een prachtig uitzicht over de golfbaan.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Lounge en Restaurant Green 46 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Lounge en Restaurant Green 467.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
gerrit
8 september 2016
....
het eten was erg goed, het terras gezellig , maar het restaurant is erg ongezellig/ sfeerloos ; het is spartaans ingericht en de tafels waar al uren niemand meer zat werden niet afgeruimd.


7.3
Gemiddelde
María
3 september 2016
Lekker gegeten
Het eten was goed. Wel lang wachten op gerecht en drank. Maar Anna maakte veel goed met haar vriendelijke bediening.


8.3
Gemiddelde
Tom en Lidy Weber
1 augustus 2016
De eerste Jumbo klant!
In eerste instantie wist men niet hoe de actie van Jumbo "een avondje uit' werkte.. Men vroeg naar de spaarkaaart!. Uiteindelijk na raadpleging van de website van Jumbo werd het duidelijk. Wij waren kennelijk de eersten die hiervan gebruik maakten. Wij kregen 50 % korting op het driegangenmenu i.p.v. € 15,-= korting per persoon. Maar dat kwam haast op hetzelfde neer. Het eten was prima, klein maar fijn. De puntzak friet was heel goed en origineel. We hebben heel lekker gegeten in een hele mooie omgeving. Het restaurant op de golfbaan is niet alleen voor golvers maar ook voor fijnproevers van buitenaf.Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland