Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Van Echtenskanaal Noordzijde 600, Klazienaveen52.724978506.98846240Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kracht, samenwerking en geluk.

Wij gaan voor optimale service waarin de gastvrijheid centraal staat. Mocht u ideeën of vragen hebben geneer u dan niet dit aan ons te melden. Want goede communicatie met de gast leidt immers tot een betere service en een plezierigere beleving.

In onze keuken werken wij zoveel mogelijk met dagverse producten. Ze werken wij o.a samen met Jellema keurslager en bakker ten Napel. Beiden uit Klazienaveen. Lekker dichtbij en altijd goed!

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Eetcafé De Witte Olifant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Eetcafé De Witte Olifant8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Yvonne
12 juni 2016
Dubbel....
Leuke bediening, geen lange wachttijden maar het eten was voor mij ietsminder dan verwacht. Pasta was te gaar en leek wel geprakt. Aspergesoep was heerlijk van smaak maar was nogal klonterig. Jammer.....Verder was het prima voor elkaar!!


8.3
Gemiddelde
Tom
22 mei 2016
omslagpunt
Als je niet uit de buurt komt en je krijgt via Couverts een aantal restaurants aangeboden dan is de kaart van deze bistro erg uitnodigend. Het interieur straalde gezelligheid uit en het was er druk, zowel op het terras als binnen. De bediening was erg vlot en vriendelijk. De amuse was zeer smakelijk en een goede invitatie voor wat zou gaan komen. De bijgerechten zoals patat en salade waren ruim voldoende voor 6 man. Puntje van kritiek is toch wel dat De de capaciteit van de keukencrew mag worden uitgebreid als het zo druk is. Hier en daar liet het hoofdgerecht wat te wensen over zoals een schnitzel die niet gaar was, maar wel erg vet en een biefstuk die doorbakken was terwijl dit niet besteld was. Dit misverstand werd aan het einde gecompenseerd op de rekening en een excuus voor het ongemak. Al met al kun je er heerlijk eten, maar als het erg druk is dan is een grotere keukencapaciteit wel gewenst.


5.3
Gemiddelde
Miranda
20 mei 2016
Viel erg tegen
Personeel was erg vriendelijk. Eten was een stuk minder, vis zat weinig smaak aan, je kreeg 1 puntzakje friet voor personen. Ze waren vergeten te zeggen dat als er iets op was dat het weer bij gevuld zou worden. De vruchten sorbet waren ze druiven bevroren en de sinaasappel zo taai dat je dat niet weg kom krijgen. Prijs verhouding en kwaliteit eten slecht


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland