Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hof 13a, Amersfoort52.156709205.38894250MediterraanKroatischTurks

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Celik is het gezelligste restaurant met de beste prijs - kwaliteit verhouding in Amersfoort. Wij serveren Turkse en Kroatische gerechten, onze grill en vis specialiteiten worden op een middellandse zeegebied manier voorbereid en aan onze gasten gepresenteerd.

Keukens:

Mediterraan, Kroatisch, Turks

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

diëten

Halal (حلال) 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Mediterraans Restaurant Celik bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Mediterraans Restaurant Celik8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Wil
16 juni 2017
Eten bij!
We hebben heerlijk gegeten ,voor herhaling vatbaar. Bedankt!


9.3
Gemiddelde
Gerco
12 juni 2017
Kleine porties bestaan niet bij Celik
Terwijl aan de Hof alles in gereedheid werd gebracht voor het jaarlijkse Jazzfestival, namen wij (twee dames en twee heren) onze plaatsen in restaurant Celik in voor een lekker diner. De goede recensies op Couverts hadden ons overgehaald om voor dit restaurant te kiezen. Nadat het eerste drankje was geserveerd en de fles water op tafel was neergezet, arriveerde het mandje met stokbrood en de bijbehorende kruidenboter. Intussen probeerden wij onze keuze te maken uit de voor- en hoofdgerechten, wat een behoorlijke opgave bleek gezien de vele mogelijkheden. Wat betreft het voorgerecht waren we er vrij snel uit: de 'celik meze', om met z'n vieren te delen. Het hoofdgerecht werd voor mij een combinatie van vlees en vis. Het werd ons al vrij snel duidelijk dat kleine porties niet bestaan bij dit restaurant. Al na het voorgerecht waren onze magen aardig gevuld. De gerechtjes smaakten verrukkelijk! Meestal worden klanten niet blij als ze na het voorgerecht meer dan 5 minuten op hun hoofdgerecht moeten wachten, maar in dit geval waren we daar totaal niet rouwig om. Bij het hoofdgerecht werd patat en rijst geserveerd en voor de salade konden we naar de saladebar die 10 meter verderop zat. We waren zo druk met ons vlees dat we de saladebar helemaal zijn vergeten... Tussendoor kwam de bediening regelmatig vragen of het eten smaakte en of we nog iets te drinken wensten. Zeer attent! Toen we onze borden leeg hadden gegeten (of daartoe een dappere poging hadden ondernomen), namen we nog een dessert om de laatste gaatjes in onze magen te vullen. Om 22.00 ging de keuken dicht, maar we voelden ons totaal niet opgejaagd en bleven nog heerlijk een poosje zitten om uit te buiken. Ook bij het uitgeleide doen was de bediening zeer gastvrij en attent. Al met al was het een zeer geslaagde avond en restaurant Celik heeft ons een goede reden gegeven om nog eens terug te komen!


10.0
Gemiddelde
Melvin
7 juni 2017
Wat hebben we weer top gegeten
Onze mannenavond begonnen bij Celik, het restaurant voor het beste vlees van Amersfoort. Zeer gastvrij onthaald en bediend. Hier kan menig horecagelegenheid wat van leren. Mensen die vol passie voor hun vak staan. Eten weer voortreffelijk en dan ook nog als bonus een extra heerlijk stuk vlees gekregen van het huis!! Super ervaring!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.