Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kasteel 1a, Coevorden52.661588506.74146560FransNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Reserveel snel! Heeren van Coevorden!

Keukens:

Frans, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Heeren van Coevorden bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Heeren van Coevorden8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Vanessa / Tanja (groep...
17 april 2017
Aanwinst voor Coevorden
De Heeren van Coevorden is een unieke locatie aan de Markt met een gezellig terras en een prettige tafelindeling binnen. De privacy aan de tafels is prettig en de lichte indeling is modern. De kaart ook uniek voor Coevorden, veel meer dan de 'plate-service' die lokale andere horeca gelegenheden bieden. Wij namen onder andere de verrassing van de chef en deze 2 tot 3 gangen waren meer dan voldoende met een lekkere amuse tussendoor, top! De bediening was vriendelijk en zeer klantgericht ook naar de 3 kinderen toe (spontaan kleurplaten aanbieden etc.). We zijn zelf gewend minder zout te eten, dus dat is wellicht een aandachtspuntje. Maar wat ons betreft een dikke 8! Dank voor de gezellige avond.


7.3
Gemiddelde
Susan
11 april 2017
De Heeren van Coevorden
Zondag 9 april 2017 uiteten geweest bij de Heeren van Coevorden. Het was prachtig weer en we konden heerlijk buiten eten. We zijn er al vaak wezen eten maar wat ons opvalt is dat het erg lang duurt voordat het eten geserveerd wordt. Zelfs het brood met boter werd uiteindelijk pas bij de maaltijd geserveerd. (en daar moesten we al zo lang op wachten) Al die keren dat we er gegeten hebben gaat er iets fout. Het wordt altijd keurig hersteld. maar het zijn onnodige fouten. Voorbeeld: We bestellen biefstuk met pepersaus. Er wordt nog specifiek bij gemeld dat er beslist geen champignons bij mogen. Wat krijgen we: biefstuk met champignons. Dat vind ik jammer! Het werd snel en keurig opgelost maar dit is niet nodig. Toch blijven we er wel komen omdat het eten wat geserveerd wordt lekker is. Het is er gezellig om te zitten en daarbij kunnen we er op de fiets naar toe.


6.0
Gemiddelde
Hans
27 maart 2017
Eten bij de Heeren
De kwaliteit viel tegen. Het vlees was te doorbakken en zeker niet medium-rare. Verder zaten er haren in één van de gerechten. Gezien mijn ervaringen met de Heeren, had ik er echt meer van verwacht.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.