Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kasteel 1a, Coevorden52.661588506.74146560FransNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Reserveel snel! Heeren van Coevorden!

Keukens:

Frans, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Heeren van Coevorden bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Heeren van Coevorden8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Nicole
24 november 2016
Heerlijk eten!
Het niveau van het eten was boven verwachting, maar het was wel rustig en een beetje kil door de grote raampartijen.


7.0
Gemiddelde
Harry
21 november 2016
Lekker eten
Op de kaart stonden zoveel lekkere dingen dat we besloten ons te laten verrassen, we gingen voor het 4 gangen menu met wijn arrangement(bob) De amuse van koude snert met roggebrood en spek was verrassend, en nog verrassender, heerlijk! Daarna kregen we carpaccio van herteham, een wat te grote portie maar goed van smaak, op de wijn moesten we even wachten.. Het tussengerecht, kalfswang, was fantastisch. Nooit eerder kalfswang gehad, maar het was heerlijk mals en lekker van smaak. Maar ze serveerden ons een hoofdgerechtportie... eigenlijk waren we nu al bijna aan het dessert toe.. de wijn liet weer even op zich wachten. Het hoofdgerecht, rib ene steak, was goed van smaak, maar na de supermalse kalfswang leek de (overigens prima,)steak wel taai. Helaas, de wijn kwam ook weer 10 minuten na het eten, dit terwijl we aan een van de twee bezette tafels zaten... We zaten bomvol en hebben helaas het dessert moeten afbestellen. Erg jammer want wat we voorbij zagen komen voor andere tafels zag er goed uit. Al met al ondanks lekker eten toch ietwat ontevreden naar huis. Het eten was lekker, maar een viergangen menu bestel je niet omdat je zoveel honger hebt, maar omdat je verschillende dingen wilt proeven, van alle gangen de helft was ook genoeg geweest. Verder hadden we graag de wijn op tafel gehad voor het eten, kun je vast ruiken en proeven.


9.0
Gemiddelde
RB
3 november 2016
De Heeren van Coevorden
Heerlijk eten voor een goede prijs in een gezellige ambiance


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.