Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Spoortstraat 49, Vierlingsbeek51.594592805.99837250Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij 't Genot in Vierlingsbeek kan je terecht voor heerlijke ambachtelijke pannenkoeken en lekkere wijnen van de uitgebreide kaart.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2013
Klik hier indien u eigenaar of manager van 't Genot bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over 't Genot8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Jan Peters - Boxmeer
26 september 2016
van een luxe ontbijt genoten n.a.v. cadeaubon
Op zondag 25 sept 2016 hebben wij (2 personen) gereserveerd (10.00 uur) en genoten van een luxe ontbijt (gekregen via cadeaubon). Ingrediënten voor een ontbijt volop aanwezig en er was genoeg te ontbijten in een sfeervolle omgeving. Kleine tip: misschien goed om bij de aanvangstijd ook "klaar" te zijn om de gasten te ontvangen. Maar zeker oké !!!


10.0
Gemiddelde
Theodora
19 september 2016
Heerlijk eten!!!
Wij hebben hier gegeten met een familiedag, wat heeft iedereen genoten van het lekkere eten en de gastvrijheid die er was, dit was zowel voor jong en oud!! Wij hadden een hoekje voor onze groep en er was helemaal gerekend op de kleintjes die zich konden vermaken met videofilmpjes, spelletjes en speelgoed. Gelukkig was het nog mooi weer zodat ze ook buiten de speeltuin in konden. Dit restaurant is een echte aanrader, nogmaals Dank !!!!!


9.3
Gemiddelde
Bouke
18 september 2016
Heerlijk gegeten!
Afgelopen week hebben we hier heerlijk pannenkoeken gegeten. Het was heerlijk weer, dus lekker buiten op het terras gezeten. De ambience is erg goed. Het restaurant is duidelijk meer op volwassenen (waar we ook naar zochten). We werden gelijk keurig ontvangen en snel geholpen. Het eten was ook snel klaar en smaakte erg goed! De ingrediënten worden in tegenstelling tot sommige andere pannenkoekenhuizen heerlijk meegebakken in de pannenkoek. Daarna afgesloten met een lekkere Irish coffee. Top avond gehad! Ga er binnenkort weer heen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland