Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Heemstraweg 29, Boven-Leeuwen51.880352105.53214310WokGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons restaurant kunt u deel nemen aan ons Wok-Grill-Buffet-arrangement of een maaltijd afhalen.

Er zijn meer dan 200 zitplaatsen en er is een ruim aangrenzende parkeerterrein beschikbaar.

Keukens:

Wok, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers


Afhalen mogelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Wok Restaurant Oriëntal bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Wok Restaurant Oriëntal8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Renee
4 december 2016
Goed .....maar
Dit was de tweede keer dat wij hier gegeten hebben na de verbouwing. De kwaliteit is prima. Helaas is de keuze uit voorgerechten zeer beperkt als je niet van sushi houdt en zouden de reeds klaargemaakte gerechten sneller aangevuld moeten worden. Klachten hieromtrent hoorden wij van een aantal personen en ook wij troffen lege bakken aan.


6.0
Gemiddelde
Ray
27 november 2016
Vernieuwd maar zeker niet verbeterd.
Nou, gisteren sinds de verbouwing weer eens gegeten bij Oriental. Wat een tegenvaller zeg. Waar je voorheen zelf een paar gamba's, wat uitjes, paprika, champignon en wat taugé op de bakplaat kon laten bereiden moet je nu bij de Kok bestellen. Dan kun je dus alleen gamba's of een biefstukje bestellen zonder iets erbij. De gamba's worden vervolgens 10 minuten lang droog gebakken waar op het eind een olieachtige substantie met wat knoflook overheen gegooid wordt ipv de lekker verse knoflook van voorheen. Zelfde gold voor de zalm, ook die werd helemaal droog gebakken. Zonde van deze mooie producten. Grill dan maar proberen. Kipspies gekozen. Een stokje met 3 minuscule stukjes kip worden weer veel te lang met nauwelijks wat kruiden of wat dan ook gegrild voor je. Dus de andere spiesjes maar niet eens meer geprobeerd. Maak dan spiesen met kip, een champignonnetje paprika enz. Lopend buffet dan maar. Helaas was de schaal gefrituurde kipreepjes leeg en verder echt alleen de meest gangbare zaken, niet eens tjaptjoy bv. Bij de pizzabar heb ik niemand iets zien nemen van de pizza die daar kant en klaar onder de warmtelamp lagen slap te worden Dan nog maar een biefstukje op de grillplaat. Die was wel lekker maar weer kun je daar geen uitje of zo bij laten bereiden. En waar je eerder terug naar je tafel kon als je je gerecht aan de kok had afgegeven mag je nu blijven staan wachten tot je gerechten klaar zijn. Het principe met de wasknijpers was juist zo fijn. Een half uur voor tijd wilden de kinderen naar huis want ook zij vonden het allemaal maar zozo terwijl ze voorheen heerlijk genoten van de zelf samengestelde gerechtjes. Bovendien hadden het koud! Ik vond het inderdaad ook fris maar ik had nog wel trek in een kopje koffie, helaas was de espressomachine ook nog eens stuk. Nee, dit was voor ons de laatste keer. LeukMeer reacties weergeven ReactieDelen


6.6
Gemiddelde
Andreas
21 november 2016
Verjaardag
Ik kom één keer per jaar bij jullie eten, op mijn verjaardag, met mijn twee zonen. Dat is sinds vijf jaar een soort van traditie en daar genieten wij ook altijd van. Ik vind dat de wijziging wat het grillen/Tepannyaki betreft de zaak een beetje te ingewikkeld maakt. Niet meer zo "vrij" als voorheen. Vooral als je zo ongedwongen mogelijk wilt kunnen kiezen, na het ontrichten voor het volledig bedrag vooraf voor twee uur zogenaamd "vrije keuze". (Maar ik snap deze maatregel wel, als ik ziet welke vleesbergen sommige idioten op hun boord gooien). Het meest stoorde ik mij er echter (maar daarin sta ik misschien alleen) aan het publiek aan de tafels rond om ons heen. Allemaal volgevreten, lelijke, slecht geklede mensen (die zich natuurlijk hun borden exorbitant volladen) en aan een tafel schuin tegenover van ons een groepje van jonge mannen waarvan een deel met petten op (waarvan een zelfs met "Make America great again" - walging). Dat kan mij behoorlijk de smaak bederven. Dat je geacht wordt in zo'n stijlloze sfeer/omgeving te eten, verwacht ik eerder in een Snack-Bar en niet in een “beter” restaurant waar ik in aangename sfeer mijn verjaardag met mijn kinderen wil vieren. Wij zagen dat in het meer "gezellige" gedeelte van het restaurant genoeg plaatsen vrij waren. Daar hadden wij liever gezeten. Voor volgend jaar overdenk ik, of we de traditie niet maar eens moeten aanpassen en misschien ergens anders naartoe gaan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.