Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenstraat 36, Hilversum52.220787305.16801400CeyloneesIndiaasSri Lankaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Shanthy, het enige restaurant in Hilversum waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van de rijkdom van zowel de Indiase als de Ceylonese keuken.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Het aanbod in ons restaurant is zo gevarieerd dat ieder iets van zijn gading zal kunnen vinden. De liefhebber van de pittige keuken zal wellicht kiezen voor één van onze heerlijke Zuid-Indiase of Ceylonese curry’s. Echter, voor wie het iets minder kruidig wil, bieden wij de keus uit een breed scala van vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Keukens:

Ceylonees, Indiaas, Sri Lankaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via thuisbezorgd
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Shanthy bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Shanthy9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Pieter
14 november 2016
Sfeervol
Heerlijk gegeten! Plezierige bediening.


7.3
Gemiddelde
HBO
7 november 2016
Charmante bediening
Hartelijke bediening. De gerechten zijn lekker, maar niet bijzonder. De gerechten zijn heet, maar niet bijzonder heet. En voor een Indiër is het aan de prijzige kant.


10.0
Gemiddelde
Laura
29 oktober 2016
Geweldige service en heerlijk eten!
Na jaren voor de tweede keer wezen eten bij Shanthy. De herinnering was zo positief, dat ik bang was dat het eten zou tegen vallen omdat ik er al jaren naar uit keek. Niks was minder waar! Opnieuw heerlijk gegeten en de service is nog steeds even goed. We moesten bij binnenkomst even wachten want het was erg druk en we hadden last minute gereserveerd. Tijdens het wachten kregen we een borrel van de zaak en niet veel later hadden wij een tafel. Al het eten was top en er was niks op aan te merken. Er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was en zij kregen natuurlijk als antwoord 'alles is heerlijk'. De leek in de Indiase keuken wordt hier ook super fijn geholpen met een keuze maken, want er staat erg veel op de menukaart dus kiezen kan lastig zijn. (Al is het ene gerecht nog lekkerder dan het andere,dus een verkeerde keuze kan je haast niet maken) Ik kan niet wachten tot het volgende bezoek!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.