Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenstraat 36, Hilversum52.220787305.16801400CeyloneesIndiaasSri Lankaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Shanthy, het enige restaurant in Hilversum waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van de rijkdom van zowel de Indiase als de Ceylonese keuken.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Het aanbod in ons restaurant is zo gevarieerd dat ieder iets van zijn gading zal kunnen vinden. De liefhebber van de pittige keuken zal wellicht kiezen voor één van onze heerlijke Zuid-Indiase of Ceylonese curry’s. Echter, voor wie het iets minder kruidig wil, bieden wij de keus uit een breed scala van vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Keukens:

Ceylonees, Indiaas, Sri Lankaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via thuisbezorgd
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Shanthy bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Shanthy9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Ivar
23 mei 2017
Lekker Indiaas eten
Dit restaurant was mij aangeraden door mijn collega uit Mumbai India als een Indiaas restaurant in het Gooi dat qua gerechten en smaak authentiek is. De curry's die wij aten waren heerlijk van smaak. Bovendien was het eten minder scherp gekruid in vergelijking tot de "non-spicy" curry's die ik in het kantoor in India krijg voorgeschoteld. Dus prima te doen met kinderen. En de prijs is ook nog eens zeer schappelijk.


9.0
Gemiddelde
Philippe
29 april 2017
Heerlijk gegeten
Aardige bediening, heerlijk eten.


10.0
Gemiddelde
Elise
24 april 2017
Heerlijk eten in huiselijke sfeer
We hebben zaterdagavond gegeten bij Shanty's. Het eten was weer heerlijk als altijd - voor mijn man een pittig gerecht en ik de zachte butterchicken. De sfeer was als gewoonlijk vriendelijk en gemoedelijk, ondanks dat het restaurant helemaal vol zat.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.