Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kruittorenweg 13, Woerden52.085091304.88249980EetcaféTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij El Rey Woerden proef je de Spaanse tapas zoals ze bedoelt zijn en word je telkens aangenaam verrast!

Keukens:

Eetcafé, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant El Rey bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant El Rey7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Kitty
31 januari 2017
Lekker gegeten
Gisteren avond lekker gegeten. Wel heel erg jammer dat er twee gerechten die we wilden bestellen niet voorradig waren, kroketjes met paddestoelen vulling en de geitenkaas in filodeeg. Bij het online reserveren geschreven dat we beperkt tijd hadden ivm bioscoop bezoek en daar werd rekening mee gehouden. De bediening was heel vriendelijk. Ik kom graag nog eens eten.


7.0
Gemiddelde
Hein
29 januari 2017
Teleurgesteld
Beste Junior, bij binnenkomst blijft de dame achter de bali naar haar computer kijken en begroet ons niet (zijn wij niet welkom?) In het restaurant hangt er een zeer zware kooklucht. Wij vermoeden dat de afzuiging niet goed werkt. Bij navraag blijkt de "Bali dame" bij het kasteel te horen en hoeft zij dus de gasten voor El Rey niet te begroeten. Dit is bij jullie bekend maar schijnbaar is dit door niet op te lossen (vreemd..!). In het restaurant heeft iedereen zijn jas over de stoel hangen dus hebben wij dat voorbeeld maar gevolgd...(is er geen kapstok?). Het eten was prima maar het was wel jammer dat er niet gevraagd werd of we de solomillo red/medium of done wilde hebben waardoor hij helaas voor ons te ver doorbakken was en dus taai (jammer). De aangekondigde salsa avond waar wij ook voor kwamen (zaterdag) bleek niet plaats te vinden "daar kunnen wij helaas niets aan doen" was de reactie (een eenvoudig berichtje op social media was op zijn plaats geweest) Omdat er geen salsa was kregen we een kop koffie van het huis aangeboden. Je begrijpt dat het een teleurstellend bezoek was aan El Rey. Bij thuiskomst rook onze kleding naar eten en was onze conclusie dat het de eerste maar ook de laatste keer is geweest. Eerlijk gezegd vindt ik dat jammer want het concept klopt wel. Ik hoop dat je met deze review het eea kunt verbeteren.


9.3
Gemiddelde
Harm
29 januari 2017
Top avond met een goede bediening en lekker eten
Goede service en lekker eten. Echt gezellig


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.