Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lutmastraat 99, Amsterdam52.351001404.89766400Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Sinds 2006 is Reuring gevestigd midden in een levendige woonwijk in de Amsterdamse Pijp. Bij Reuring wordt gekookt met uitsluitend dagverse producten en een kleine kaart met een aantal vaste gerechten. het overige deel van de kaart wisselt gemiddeld elke twee weken. Zo is er altijd wat nieuws te kiezen en kunnen wij versheid garanderen.

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Martin den Hollander

gastheer/vrouw:

Wouter Aalst

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant Reuring bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant Reuring8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Geerda
20 februari 2017
Geweldig
We hebben hier zaterdag met zijn 4en gegeten. Het eten was top, in tijden niet zo goed gegeten, goede service en goede sfeer! Wij komen zeker terug!


10.0
Gemiddelde
Fleur
19 februari 2017
Weer geweldig gegeten
Al vakar geweest en wederom heerlijk gegeten. Deze keer met een gezelschap van 5 personen en dat werkte prima. Alle gerechten waren weer verrassend en lekker. Er zaten 3 zwangeren en een iemand met een koemelk allergie aan tafel en dit maakte niet uit voor de kok. Overal werd rekening mee gehouden. Als kers op de taart herkende de serveerster me van de vorige keer dat ik er was wat een extra welkom en attent gevoel gaf.


6.3
Gemiddelde
Floris
19 februari 2017
Leuke avond
De sfeer is prettige en de bediening is beleefd en vriendelijk alleen de kwaliteit van het eten in verhouding met de prijs zou nog een stukje beter kunnen


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.