Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Sophialaan 55hs, Amsterdam52.352336104.85657150EuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een restaurant voor iedereen waar genieten op nummer 1 staat.

Het is mogelijk om op ieder moment spontaan bij ons langs te komen voor een gerechtje met een goed glas wijn, of een middag of avond helemaal culinair los te gaan.

Er zijn geen regels, alles kan, de gast is koning! De kwaliteit van het eten blijft zoals het altijd is geweest.Alles draait bij ons om de kwaliteit van het product en het aanbod vanuit het seizoen. Smaak is de basis!

De service is vlot en ongedwongen. De prachtige bar is een verzamelplek waar lekker eten, mooie wijnen en coole cocktails samenkomen.

Keukens:

Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2013

Chefkok:

Ron Blaauw

Michelin

1 ster

Lekker

Nr. 23

GaultMillau

14 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
Carolina
22 augustus 2017
Embarrassing service and disigusting food
I have been waiting for more than 2 hours for a starter, ridicolous waiters joking and really unexpected bad food


8.0
Gemiddelde
Brian
21 augustus 2017
Good food in a really nice location
Ron's is a hotspot - for good food and a really nice experience it's one of the places to be in the neighborhood. Particularly recommended on a sunny day when you can sit outside.


6.0
Gemiddelde
Joeri
21 augustus 2017
Lekker eten, helaas verpest door waardeloze bediening.
Ik ben vorige week zondag met mijn vrouw voor het eerst bij Ron's Gastrobar wezen lunchen. We wilden hier al een tijdje gaan eten en we hadden dus best hoge verwachtingen. Qua eten was ik niet teleurgesteld, maar voor ons heeft de bediening de middag echt verpest. Hoewel het niet echt heel druk was (binnen wel aardig vol, maar het grootte terras was dicht) duurde het al erg lang voordat we iets te eten kregen. Nog niet echt iets om over te klagen want we hadden het wel gezellig, maar nadat we de eerste gang en onze wijn op hadden vond ik het wel vervelend dat niemand ons iets te drinken aanbood. (terwijl we ondertussen een half uur met een leeg glas zaten.) Onze ober liep in deze tijd ook niet meer langs, dus maar snel iets te drinken besteld toen de volgende gang werd geserveerd. Uiteraard kwam dit pas toen we het bijna op hadden. Toen deze gang werd afgeruimd nam de bediening ook de menu's mee, hoewel wij nog een dessert wilde bestellen. We zaten ons een beetje af te vragen of ze dachten dat we al weg wilden, dus na een kwartiertje maar weer iemand aangeschoten of we de menu's weer terug mochten om een dessert te bestellen. Na dat we iets hadden uitgekozen weer een half uur zitten wachten of iemand onze bestelling kwam opnemen, maar ook dit gebeurden niet... Dus toe ik voor de 3e keer om service moest vragen heb ik er wel even bij vermeld, dat ik het erg jammer vond dat ik overal om moest vragen. Hierna kwam onze ober nog wel langs om te zeggen dat hij het jammer vond dat we ons genegeerd voelden (niet echt een excuus volgens mij..) Maar er verbeterde nog niks want toen hij het dessert kwam brengen kregen we niet eens de kans om een dessertwijn te bestellen (hoewel dit als tip op de kaart stond) Volgens mij hoorden ze ons hier over klagen want hierna kregen we als excuus nog wel de dessertwijn gratis. (sterretje erbij voor de service) Ook was de andere ober die ons later bediende wel super vriendelijk en netjes, dus ik heb er nog een sterretje bij gedaan. Helaas waren we op dit moment wel zo geïrriteerd met onze eerste ober, dat ik eigenlijk gewoon snel weg wilde en al dit gezeur duurde in totaal ruim 4 uur 3 gangen, waardoor we ook geen tijd meer hadden om te gaan shoppen... Wij komen zeker niet meer terug! Laat ik maar positief afsluiten, het eten was wel erg lekker. Misschien 2 kleine verbeter puntjes: De grootte van de porties varieert nogal en ik vond de dessert keuze tegenvallen.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Keywine, Diemen
4 november 2016

I don\'t understand the high credits for this restaurant. People should know that a good restaurant is a mixture of excellent food and service. I would have expected it from this one with awarded with a michelin star. This restaurant does have the food but the service can be compared to any bars run by part-time students. Again, the food and quality of it is good but we couldn\'t experience any service at all. It was lacking at all places from serving, suggestions, awareness and attention.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.