Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Smeepoortstraat 1, Harderwijk52.346929305.61613050Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie De Bank aan de Smeepoortstraat is de ontmoetingsplek waar iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor een kopje koffie met een zelfgebakken koek of stukje taart, om ontspannen te lunch, om gezellig te borrelen en om ’s avonds te genieten van heerlijke seizoensgerechten. Jong en oud voelt zich er thuis.

keuken:

Brasserie

Geopend sinds:

november 2012

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisa
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie De Bank bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie De Bank8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Eduard
30 september 2017
Goeie aanvulling op tv uitzendingen
We wilden graag een keer proeven wat Ramon normaal gesproken op tv klaar maakt. En eerlijk gezegd dat viel zeker niet tegen. Zelf gebruik gemaakt van de Plank van de Bank en die was top! Wat een hoeveelheid van diverse producten. Top Ramon- we wonen te ver van Harderwijk.om dit regelmatig te herhalen, maar ik beloof dat als we in de buurt zijn, komen we zeker en vast nog eens langs. Harderwijk is zelf ook top. Wat een leuke plaats!


8.3
Gemiddelde
marijke
27 september 2017
wandelaars
Na een wandeldag hebben wij prima en gezellig gegeten. De kaart is niet heel uitgebreid maar er staan originele gerechten op en de prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. De bediening is vriendelijk en attent zonder opdringerig te zijn.


8.6
Gemiddelde
Kaatje
27 september 2017
Gezellig
Lekker gegeten met mijn vriendinnen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.