Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenwal 15, Zwolle52.512717106.08902960Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

Leren werken & werkend leren is onze visie. We bieden in Vidiveni een leer-werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerlingen leren het horecavak van de leermeesters in samenwerking met het Deltion College. De klassieke manieren van serveren en ambachtelijk koken wordt ze hier in de praktijk bijgebracht Een brede opleiding waarbij zowel ervaring wordt opgedaan in de keuken als in de bediening.

keuken:

Regionaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2013

 Reviews over Bistronomie Vidiveni8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Annemieke
25 juni 2017
Etentje
Vrijdag genoten van een 5-gangen verrassingsmenu. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Echter het bedienend personeel doet een goede poging om iets te vertellen over de gerechten en de wijn, maar dat kan zeker nog beter ! Dus daar is zeker nog ruimte voor verbetering. Het was niet heel druk, dus op zich wel lekker rustig, maar ook qua sfeer dan wat minder. Het eten was echt heerlijk en we hebben een prima avond gehad.


6.6
Gemiddelde
Jorien
18 juni 2017
lekker gegeten
Eten was goed, alleen de zoetigheden bij de koffie konden wat subtieler. Verder was de bediende voor mijn moeder en mij slecht te verstaan ook nadat we t hadden aangegeven, wij zijn nl slechthorend.


9.0
Gemiddelde
Jens
15 juni 2017
Buitengewoon lekker
Fantastisch eten, heel vriendelijk service, aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.