Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenwal 15, Zwolle52.512717106.08902960Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

Leren werken & werkend leren is onze visie. We bieden in Vidiveni een leer-werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerlingen leren het horecavak van de leermeesters in samenwerking met het Deltion College. De klassieke manieren van serveren en ambachtelijk koken wordt ze hier in de praktijk bijgebracht Een brede opleiding waarbij zowel ervaring wordt opgedaan in de keuken als in de bediening.

keuken:

Regionaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2013

 Reviews over Bistronomie Vidiveni8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
helmich
21 maart 2017
diner voor 4 personen
Goede ruimte. Niet te vol. Goede akoestiek. Het was mogelijk om zonder hard praten een gesprek te voeren. goed menu, lekker eten voor een goede prijs. Prettige en eerlijke bediening.


7.3
Gemiddelde
Carolien
21 maart 2017
zien, proeven, terugkomen
Heerlijk gegeten op een rustige donderdagavond. Sfeervolle locatie op mooi plekje in de Zwolse binnenstad. vegetarische gerechten waren goed. Wat vergissingen bij de bediening, maar verder vriendelijk en attent. Aanbevolen.


8.0
Gemiddelde
Pieter
20 maart 2017
Heerlijk gegeten!
Een van de beste restaurants van Zwolle. Ongedwongen sfeer, leuke diverse bediening maar vooral fantastisch lekker eten! Amuse vooraf, heerlijk brood, voor- hoofd- en nagerecht, allemaal lekker en voor een heel nette prijs. Het was vrij rustig voor een donderdagavond, waardoor je qua sfeer toch iets mist. Maar absoluut een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.