Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenwal 15, Zwolle52.512717106.08902960Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

Leren werken & werkend leren is onze visie. We bieden in Vidiveni een leer-werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerlingen leren het horecavak van de leermeesters in samenwerking met het Deltion College. De klassieke manieren van serveren en ambachtelijk koken wordt ze hier in de praktijk bijgebracht Een brede opleiding waarbij zowel ervaring wordt opgedaan in de keuken als in de bediening.

keuken:

Regionaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2013

 Reviews over Bistronomie Vidiveni8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Sanne
18 augustus 2017
Beste restaurant van Zwolle!
Voor de 4e keer gegeten en wederom razend enthousiast! Alles is zo lekker, de service is heel goed. Je krijgt goede uitleg over het eten en ze zijn erg vriendelijk. Genieten van elke hap!


6.6
Gemiddelde
Tineke
21 juli 2017
te hoge verwachtingen
Onze verwachtingen waren te hoog.. Het vlees van het hoofdgerecht was bremzout. We kregen een nieuw bord maar wij begrepen niet dat de kok zoiets kon laten doorgaan. Daarbij was het vlees vrij droog,. We hebben een aantal keren erg goed gegeten maar deze avond viel wat tegen.


8.3
Gemiddelde
Eva
17 juli 2017
We zijn beter gewend!
Jammer dat Vidiveni het driegangenkeuzemenu voor een vaste prijs heeft vervangen door een driegangenverrassingsmenu. De combinatie van een gekozen voor-, hoofd- en nagerecht is daardoor minstens tien euro duurder dan voorheen. Wij werden bovendien niet - zoals we gewend zijn van Vidiveni - weggeblazen door de gerechten die binnen het verrassingsmenu werden geserveerd. Het vlees van het voor- en hoofdgerecht was zoals altijd goed van smaak, maar de andere ingrediënten - én de daarbij geserveerde sla met een gekookt ei - vonden we minder bijzonder. Het nagerecht met onder andere lavendelijs was lekker, maar kan niet op tegen eerder bij Vidiveni geproefde bijzondere nagerechten, zoals het chocoladepakketje. We komen desalniettemin terug, want al onze eerdere ervaringen met Vidiveni zijn bijzonder positief!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.