Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenwal 15, Zwolle52.512717106.08902960Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

Leren werken & werkend leren is onze visie. We bieden in Vidiveni een leer-werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerlingen leren het horecavak van de leermeesters in samenwerking met het Deltion College. De klassieke manieren van serveren en ambachtelijk koken wordt ze hier in de praktijk bijgebracht Een brede opleiding waarbij zowel ervaring wordt opgedaan in de keuken als in de bediening.

keuken:

Regionaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2013

 Reviews over Bistronomie Vidiveni8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Annemarie
27 mei 2017
Gastvrijheid ten top!
Wow, wow, wow! Aangetrokken door het feit dat men werkt volgens Slow Food. Bewust omgaan met de producten die er in de wereld zijn en in het seizoen groeien. Als het even kan biologisch. Hier kan menig restaurant nog wat van opsteken. Gekozen voor een 4 gangen verrassingsmenu met wijnararrangement. Ik kan niet anders zeggen dat alles klopte. Vanaf entrée tot en met het laatste stapje richting buiten. Creatieve gerechten met veel smaak, duidelijke toelichting aan tafel, heerlijke, veelal biologisch, wijnen. Omdat de eerste avond zo goed beviel, besloten om dag 2 ook hier te dineren. Wederom het verrassingsmenu, waarbij de kok rekening had gehouden met met het menu zodat wij niet hetzelfde menu zouden krijgen. Wederom perfect. Misschien nog net even beter dan de eerste avond. Dat er ontzettend leuk werd ingesprongen om de Twentsche wijnen te laten proeven zullen wij niet vergeten. Ga zo door! En tot volgend jaar!


9.0
Gemiddelde
Rina
24 mei 2017
Zeer goede bediening, heerlijk eten en goede prijs
Uitstekend restaurant! Lekker en visueel mooi. Goede bediening!


9.0
Gemiddelde
Rein
18 mei 2017
groepsdiner
Uitstekend gegeten met een groep van 10 mensen. Zeer attente maar ook relaxte service ondanks lastige omstandigheden met warmte en soms wat wijzigingen. Het uitserverenn verliep ook prima zodat de zeer smakelijke gerechten niet koud (of warm) hoefden te worden. Zeer geslaagd!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.