Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenwal 15, Zwolle52.512717106.08902960Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

Leren werken & werkend leren is onze visie. We bieden in Vidiveni een leer-werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerlingen leren het horecavak van de leermeesters in samenwerking met het Deltion College. De klassieke manieren van serveren en ambachtelijk koken wordt ze hier in de praktijk bijgebracht Een brede opleiding waarbij zowel ervaring wordt opgedaan in de keuken als in de bediening.

keuken:

Regionaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2013

 Reviews over Bistronomie Vidiveni8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Rob
15 januari 2017
Alles was in orde.
Toen ik wat eerder dan afgesproken binnentrad, werd ik zeer gastvrij ontvangen en de maaltijd was tot in de puntjes verzorgd. Bij mij volgende bezoek aan Zwolle zal ik hier zeker terugkeren


8.6
Gemiddelde
Maarten
15 januari 2017
Eén van de meest verrassende restaurants
Vidiveni is een van de leukste, meest verrassende restaurants waar ik heb gegeten. De tafels zijn ruim opgezet, de stoelen zijn comfortabel en ondanks het hoge plafond klinkt het geroezemoes van de andere tafels niet hard. Hierdoor is het een aangename zit. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen door de bediening. Het personeel was vriendelijk en nam duidelijk de tijd voor alle gasten. Bij elke gang werd een korte uitleg gegeven over het gerecht en de ingrediënten. De enkele vraag die de bediening niet direct wist te beantwoorden werd doorgespeeld naar de chef waardoor ze het antwoord nooit lang schuldig hoefden te blijven. Het eten was uitstekend. De kaart is niet zo lang, maar wel erg divers. De chef heeft een goede combinatie tussen traditionele gerechten en een moderne aankleding gevonden. In elk gerecht zat wel een twist die het naast lekker ook nog eens leuk maakte. Al met al is Vidiveni voortaan één van mijn absolute aanraders van Zwolle.


8.3
Gemiddelde
Martin
14 januari 2017
Gewoon goed
Erg leuke setting in het centrum van Zwolle. Bijzondere gerechten, prachtig opgemaakt. Keurige doorloop van de menu onderdelen. Fijne prijs. Kortom doen! Alleen een karaf kraanwater standaard zou het helemaal top maken


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.