Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenstraat 21, Elburg52.448042505.83516090Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij de entree komt u gelijk binnen in ons grand café. Het gezellige centrum van ons bedrijf waar altijd iets te beleven valt. Een heerlijke kop koffie bij het lezen van de krant of een borreltje drinken bij het bekijken van een sportwedstrijd. Daarnaast serveren wij heerlijke lunchgerechten van een uitgebreide lunchkaart. Ook 's avonds hebben wij een dinerkaart met heerlijke plate service gerechten.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café De Haas bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café De Haas8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Jaqueline
27 november 2016
26-11-2016
Het eten was lekker, ik had voor 10 pers gereserveerd maar daar hadden ze qua plek geen rekening mee gehouden, alles moest nog verplaatst worden. Verder was het naar wens


8.0
Gemiddelde
Karen
15 november 2016
Waanzinnig druk en toch goed
We kwamen op een van de drukste avonden van het jaar denk ik, wat we niet hadden verwacht. Het overviel ons een beetje en we dachten al snel, dit wordt niks, veel te druk. Maar niets was minder waar. De bediening ging wat sneller dan normaal maar verder was alles heel goed verzorgd en het eten echt smakelijk. Een goed menu met voor ieder wat wils. Heerlijk.


7.3
Gemiddelde
J
13 november 2016
Lekker gegeten
Wel erg druk


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.