Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zenderensestraat 16, Zenderen52.323189606.72581190Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij heten u graag welkom in ons Franse specialiteiten restaurant waar gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer hand in hand
gaan met culinaire kwaliteit. Onze keukenbrigade is daarvoor continu op zoek naar dagverse en vaak Twentse streekproducten.

Voorbeelden daarvan zijn: Vleesproducten van Vleeschhouwerij Saasveld; Slager Hubert Nijland verwerkt vlees van het mooie ras Blonde d’Aquitane. Asperges komen in het seizoen uit Bentelo. Vis wordt dagelijks vers aangevoerd uit Blokzijl.

Onze wijnkaart bevat een keur van met zorg geselecteerde wijnen uit de “oude wereld” zowel als uit de “nieuwe wereld”. Het zoeken naar de juiste wijn / spijscombinatie is voor ons een uitdaging. Met ons advies, rekening houdend met uw persoonlijke smaak, kunt u verzekerd zijn van een uitgelezen keuze.

Uit eten gaan zien wij dan ook als een speciale beleving van een avond uit in onze eeuwenoude boerderij, die sfeervol is veranderd in een intiem restaurant waar gezelligheid, samen met culinaire hoogstandjes, er voor zorgen dat u zich een zeer welkome gast voelt.

Wij nodigen u dan ook van harte uit het “Geheim“ van De Kloostergang te ontdekken.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

gelieve op maandag en dinsdag reserveren

Geopend sinds:

april 2009

reserveren:

aan te raden

Chefkok:

Freddy Cusell

gastheer/vrouw:

Joyce Muller

Betaalmogelijkheden

EDC MaestroPINMastercardVisa

Gesproken talen:

Nederlands, English, Deutsch

Talen menukaart:

Nederlands

Aangesloten bij

GaultMillau

12 punten

Divers

Bezorgen mogelijk
WIFI aanwezig
honden toegestaan

 Reviews over Restaurant De Kloostergang9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Dirk
21 maart 2017
Geslaagde avond
Chef Freddy gooit zich er helemaal in. Enthousiast serveert hij het ene na het andere gerechtje. Het ziet er allemaal prachtig uit. En zo smaakt het ook. Als dit een aanstormend jong talent is, dan ben ik benieuwd wat er nog gaat komen: ik kijk er nu al naar uit. De inrichting van het restaurant is sfeervol met behoud van mooie elementen van de oude boerderij. Door het verrukkelijke eten, de bijpassende wijnen (en bier!) en het enthousiasme waarmee dit geserveerd werd denken wij met een warm gevoel terug aan deze avond.


9.6
Gemiddelde
Jeroen Scholten
20 maart 2017
Geweldige avond
Afgelopen zaterdagavond 18 maart hebben we onze huwelijksdag culinair herdacht bij de Kloostergang in Zenderen. Het werd een unieke ervaring. Het eten, de sfeer en service was werkelijk top. Eén (hele) kleine tip voor eigenaar/bediening. Stel je even voor aan tafel wanneer je het wijnarrangement introduceert.


8.0
Gemiddelde
Nicolle
19 maart 2017
Heerlijk gegeten samen!
We hadden wat moeite om binnen te komen vanwege een kapotte deurklink en binnen hing er een enorme etenslucht, vloer was plakkerig maar het eten en de wijn was erg lekker, erg vriendelijke bediening, tijd tussen gerechten prima! Wel jammer dat we de volgende ochtend al onze kleren in de was moesten doen ivm penetrante etenslucht. Was er iets aan de hand met de afzuiging? Eerder hier gegeten maar nooit deze etenslucht geroken.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.