Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zenderensestraat 16, Zenderen52.323189606.72581190Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij heten u graag welkom in ons Franse specialiteiten restaurant waar gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer hand in hand
gaan met culinaire kwaliteit. Onze keukenbrigade is daarvoor continu op zoek naar dagverse en vaak Twentse streekproducten.

Voorbeelden daarvan zijn: Vleesproducten van Vleeschhouwerij Saasveld; Slager Hubert Nijland verwerkt vlees van het mooie ras Blonde d’Aquitane. Asperges komen in het seizoen uit Bentelo. Vis wordt dagelijks vers aangevoerd uit Blokzijl.

Onze wijnkaart bevat een keur van met zorg geselecteerde wijnen uit de “oude wereld” zowel als uit de “nieuwe wereld”. Het zoeken naar de juiste wijn / spijscombinatie is voor ons een uitdaging. Met ons advies, rekening houdend met uw persoonlijke smaak, kunt u verzekerd zijn van een uitgelezen keuze.

Uit eten gaan zien wij dan ook als een speciale beleving van een avond uit in onze eeuwenoude boerderij, die sfeervol is veranderd in een intiem restaurant waar gezelligheid, samen met culinaire hoogstandjes, er voor zorgen dat u zich een zeer welkome gast voelt.

Wij nodigen u dan ook van harte uit het “Geheim“ van De Kloostergang te ontdekken.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

gelieve op maandag en dinsdag reserveren

Geopend sinds:

april 2009

reserveren:

aan te raden

Chefkok:

Freddy Cusell

gastheer/vrouw:

Joyce Muller

Betaalmogelijkheden

EDC MaestroPINMastercardVisa

Gesproken talen:

Nederlands, English, Deutsch

Talen menukaart:

Nederlands

Aangesloten bij

GaultMillau

12 punten

Divers

Bezorgen mogelijk
WIFI aanwezig
honden toegestaan

 Reviews over Restaurant De Kloostergang9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Aloys
16 februari 2017
Jammer
De tafel die we toegewezen kregen lag in een nis waardoor we geen contact hadden met de rest van het restaurant. Niet mooi maar oké, dat we omgekeerd geen contact kregen met de bediening resulteerde er in dat we na 25 minuten op sterke aandrang in een van de wijnglazen 1 cm rest wijn uit een fles kregen met de belofte ik haal gelijk een nieuwe fles. Dit lukte na 7 minuten. Gelijk gevraagd om ons nu echt een menukaart te brengen plus een fles water was opnieuw te ingewikkeld. De redding, we kregen een nieuwe bediening, deze mijnheer constateerde terecht dat er enig irritatie bij ons was ontstaan en beloofde beterschap. Zo tegen 20.15 uur waren we toch zover dat we onze bestelling geplaatst hadden we. Het eten en de geserveerde wijnen waren uitstekend, maar door het slechte ontvangst zaten we de laatste 45 minuten van de avond in een leegrestaurant waarin de enige beweging nog kwam van personeel druk met de voorbereiding en afsluiting. De prijs voor het eten en de wijn kwam op € 245,00 dat het zeker waard zou zijn geweest als we van meet af aan als gast behandeld zouden zijn. Zeker had ik een beter uitgeleide verwacht na een avond waarin het eigen ondermaatse gedrag niet onopgemerkt was gebleven. Helaas stonden we wat verdwaald onze jassen aan te trekken en hebben vervolgens de deur definitief achter ons gesloten. Misschien zijn we als bovengemiddeld restaurant bezoeker verwend met een doorgaans fantastische gastvrijheid van de restaurants in de regio. Conclusie, jammer!


8.6
Gemiddelde
J.G.
10 februari 2017
8-2-2017
Lekker gegeten! Prima, enthousiaste bediening. Passend bier (St. Bernardus), alleen nu nog een passend bokaal er bij!


9.0
Gemiddelde
Jos
23 januari 2017
Super
Weer super gegeten bij de Kloostergang in Zenderen. Zuivere producten en elke gang van het verrassingsmenu was een feestje !


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.