Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zenderensestraat 16, Zenderen52.323189606.72581190Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij heten u graag welkom in ons Franse specialiteiten restaurant waar gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer hand in hand
gaan met culinaire kwaliteit. Onze keukenbrigade is daarvoor continu op zoek naar dagverse en vaak Twentse streekproducten.

Voorbeelden daarvan zijn: Vleesproducten van Vleeschhouwerij Saasveld; Slager Hubert Nijland verwerkt vlees van het mooie ras Blonde d’Aquitane. Asperges komen in het seizoen uit Bentelo. Vis wordt dagelijks vers aangevoerd uit Blokzijl.

Onze wijnkaart bevat een keur van met zorg geselecteerde wijnen uit de “oude wereld” zowel als uit de “nieuwe wereld”. Het zoeken naar de juiste wijn / spijscombinatie is voor ons een uitdaging. Met ons advies, rekening houdend met uw persoonlijke smaak, kunt u verzekerd zijn van een uitgelezen keuze.

Uit eten gaan zien wij dan ook als een speciale beleving van een avond uit in onze eeuwenoude boerderij, die sfeervol is veranderd in een intiem restaurant waar gezelligheid, samen met culinaire hoogstandjes, er voor zorgen dat u zich een zeer welkome gast voelt.

Wij nodigen u dan ook van harte uit het “Geheim“ van De Kloostergang te ontdekken.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

gelieve op maandag en dinsdag reserveren

Geopend sinds:

april 2009

reserveren:

aan te raden

Chefkok:

Freddy Cusell

gastheer/vrouw:

Joyce Muller

Betaalmogelijkheden

EDC MaestroPINMastercardVisa

Gesproken talen:

Nederlands, English, Deutsch

Talen menukaart:

Nederlands

Aangesloten bij

GaultMillau

12 punten

Divers

Bezorgen mogelijk
WIFI aanwezig
honden toegestaan

 Reviews over Restaurant De Kloostergang9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Maria
3 december 2016
Besloten feest!
Wij hadden netjes gereserveerd en zijn ook geweest, maar de deur was op slot. De kok kwam, na op het raam geklopt te hebben naar buiten en vertelde ons heel rustig dat hij het vervelend vond dat het misgelopen was, maar dat wij niet naar binnen konden in verband met een besloten groep. Hij kon ons wel andere restaurants aanraden en wou ook wel telefonisch elders een reservering voor ons maken. Wij zijn ergens anders naar toe gegaan. Ik had wel een reactie nog verwacht van het restaurant later op de dag misschien, maar dat was niet zo. Misschien een volgende keer.


8.3
Gemiddelde
Bert
28 november 2016
Prima locatie
Wij hebben opnieuw genoten van een fijne avond. Het eten was uitstekend en van een goed niveau maar de proporties kunnen de kwalificatie zuinig bemeten maar net waarmaken. Het gastheerschap was op het niveau dat je mag verwachten maar wij hebben de gastvrouw(Joyce) toch gemist


9.6
Gemiddelde
Peter
19 november 2016
Genieten in luxe
Dit keer met 6 personen gegeten. We namen natuurlijk het 4 gangen verrassingsmenu, wat wederom een goede keuze was. De gasten die wij hadden meegenomen deden mee en gaven hun wensen door wat ze niet lusten. Met een bijpassend wijnarrangement, wat geweldig enthousiast werd verteld door de sommelier, was het verrassingsmenu helemaal af. Mooie smaken en een feest op het bord. Wederom een geslaagde avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.