Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel52.296549504.90329190Vis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van maandag tot en met zaterdag staan de deuren open in Ouderkerk aan de Amstel.

keuken:

Vis

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2012

Chefkok:

Jaimie van Heije

gastheer/vrouw:

Cynthia Venema

GaultMillau

16 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Jaimie van Heije bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Jaimie van Heije8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Roel
20 juli 2017
Heerlijke lunch
Ook voor de lunch is Jaimie van Heije een uitstekende keuze. We hadden gehoopt op het terras te kunnen zitten, maar het weer liet dat helaas niet toe. Gelukkig zit je binnen ook prima. We kozen voor een vier gangen menu. Voor een lunch is dit precies genoeg, hoewel ik persoonlijk ook best voor 5, 6 of 7 gangen had kunnen gaan. We kregen een smaakvolle amuse vooraf en tevens (in plaats van het doorgaans obligate brood) verscheidene versnaperingen met heerlijke dips. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. De 'art of plating' wordt hier goed verstaan. Bovendien zijn de smaken zeer uitgesproken. Alles was heel smaakvol en uitstekend bereid. Voor de verandering kozen we niet voor winepairing, maar bij toeval ging de fles Siciliaanse wijn prima bij alle gangen. Bij de koffie werden heerlijke friandises geserveerd. De bediening is heel vriendelijk en correct. Zeer professioneel. Bovendien werden de gerechten in een prima tempo uitgeserveerd en we hebben geen moment het idee gehad dat we lang moesten wachten. Dat Jaimie van Heije nog niet gewaardeerd is met een Michelinster is voor mij een groot raadsel.


10.0
Gemiddelde
Fab
17 juli 2017
Wonderful and poetic diner
All together beautiful, poetic and so delicious


9.6
Gemiddelde
Rob
15 juli 2017
Verwenparadijs
Als regelmatig gast komt sluipenderwijs de lat steeds hoger te liggen. Immers: 'adel verplicht'. Maar ook dit keer weet Jaimie mij prettig te verrassen. Met mooie open gerechten, waaraan steeds de Jaimie-touch wordt toegevoegd - iets tegendraads, soms Aziatisch, altijd ook een lust voor het oog. De service is persoonlijk en too the point; zoals je op dit niveau mag verwachten. Met bij mooi weer een prima terras, hetgeen het gevoel van vakantie vieren in eigen land verder versterkt. Kortom: een Michelin waardige ervaring op een sympathiek prijsniveau.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.