Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
John
15 mei 2017
Culinaire kaart
We hebben hier onlangs met z'n zessen gegeten. Het was op een woensdag en het was wel wat rustig. Het eten was heerlijk en verassend culinair. De bediening is keurig en correct. Mag wel iets spannender voor mij. Best een aanrader als je eens iets anders wilt als de doorsnee keuken. Mvg john


6.6
Gemiddelde
Jan
9 april 2017
2 sterrenkok maar geen sterbediening
We zijn afgegaan op de 2 sterrenkok en die heeft prima gekookt. De bedienign was verre van een 2 sterrenbediening. Om 7 uur binnen en om 9 uur uit gegeten bij een 4-gangendiner. Het eten vloog bijna letterlijk op tafel en amper bekomen van de laatste hap van de gang werd alles in no-time weer afgeruimd. Uit eten bij een 2-sterrenkok verwacht je een avondjelekker uit eten en niet inclusief de koffie om half tien al weer in de auto te zitten. Daar valt nog wel het een en ander aan te verbeteren. Tenzij dit het beleid is, dan moeten wij volgende keer toch wat anders zoeken.


8.6
Gemiddelde
Aaltje
7 april 2017
Het blijft een bijzondere ervaring.
We hebben 06 april voor de tweede keer fantastisch gegeten bij Grandcafé De Kamer in Slagharen. We waren met een groep van 10 personen en de service was prima. Feit blijft dat wanneer je aan komt rijden je het gevoel hebt dat je gaat eten in een wegrestaurant/truckerscafé. De ambiance van het restaurant, wat mij betreft ook belangrijk, is dus een klein minpuntje. De gerechten daarentegen, en dat is het natuurlijk waar het om gaat, waren voortreffelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.