Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Pim
27 maart 2017
5 gangen van de chef: een geweldige aanrader.
van voorgerecht tot en met dessert heerlijke en verrassende smaakcombinaties. Hier moet je een keer gegeten hebben, je komt gegarandeerd terug.


9.6
Gemiddelde
Ad
18 maart 2017
Juweeltje in Slagharen
We aten gisteren voor de tweede keer in De Kamer en waren benieuwd of ze de kwaliteit van de eerste keer zouden kunnen handhaven. Dat is gelukt en meer dan dat; het was voortreffelijk. Origineel, onverwacht en smakelijk. Doen we nog een keer.


8.0
Gemiddelde
Gezinus
19 februari 2017
Lekker eten
Op zaterdagavond 18-02-2017 hebben wij (gepensioneerd echtpaar) lekker gegeten bij Grand Café De Kamer; de prijs voor een drie-gangen-diner was redelijk. We mochten vrij kiezen van de (ietwat kleine) menukaart, ondanks de besteding van de gespaarde Jumbo restaurantvouchers. Als "voorafje" kregen we zelfgebakken toastjes met diverse sauzen aangeboden. De Zwolse mosterdsoep (ons voorgerecht) smaakte prima. Dat gold ook voor ons hoofdgerecht (resp. "winter-kabeljauw" en schnitzel); het bijgeleverde garnituur (frites en gebakken aardappeltjes, warme "wortelmix" en een schaaltje salade) was ruim voldoende. Voor de grote schnitzel was wat weinig champignonsaus beschikbaar. Het nagerecht (resp. een yoghurt-mix en een crème brulee) smaakten ons voortreffelijk. Extra compliment voor de grote aandacht en uitwerking, die er werd besteed aan de strenge dieetwensen van mijn vrouw. Het restaurant heeft een gezellige open haard, maar deze keer kregen we een tafeltje toegewezen aan het raam, met uitzicht op de verkeerskruising.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.