Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Frank
22 oktober 2016
Fantastisch restaurant
Te gek gegeten, leuke plek om te zitten. Het chef's menu waarom ze bekend staan is zeer aan te raden. Het wijnarrangement erbij!! Minpuntje voor de service, want er stond teveel wijn en teveel water op de rekening. Hier kwam ik pas thuis achter. Geen groot probleem op een fantastische avond, als ik er ter plekke achter was gekomen hadden ze het vast rechtgezet.


9.0
Gemiddelde
Peter
22 oktober 2016
Voor herhaling vatbaar!
Heerlijk gegeten in gezellige sfeer!


2.7
Gemiddelde
Hjet
18 oktober 2016
te vet en fantasieloos eten
Vol verwachting, gezien de positieve reviews, kwamen wij binnen. Nadat de dame mij een witte wijn had laten proeven die ik niet zo lekker vond, schonk ze vervolgens een andere witte wijn in hetzelfde glas als waar ik de eerste wijn in had geproefd. Mijn man had spa rood besteld die nooit kwam opdagen. De carpaccio de luxe was ruim voorzien van allerlei sausjes zodat je het vlees niet meer proefde. De groente die bij het menu werd geserveerd was fantasieloos en veel te weinig voor drie personen. De mannelijke ober die ons de rest van de avond had bedient, liep op de automatische piloot. Nadat hij had gevraagd of alles naar wens was en wij dit negatief beantwoordden, reageerde hij met de vraag of wij nog iets wilden drinken. De soep was lekker en ook de frietjes waren zeer goed maar daarvoor ga je niet naar een restaurant die oa de gault millau waardering heeft gekregen. Bovendien zien de foto's op de site er 'culinair' uit, maar daarvan zie je in werkelijkheid niets terug. Kortom, voor ons geen aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland