Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Petra
9 januari 2017
Toprestaurant
We hebben heerlijk gegeten bij Grandcafé de Kamer en hebben gekozen voor een menu van de chef. Elk verrassend gerecht werd tesamen met een vriendelijke uitleg gepresenteerd, vol met bijzondere ingrediënten en fantastische smaken. Kortom een aanrader voor een gastvrije avond vol verrassing en een streling voor de smaakpapillen.


7.6
Gemiddelde
Lara
9 januari 2017
Gewaagde combinaties!
Het verrassingsmenu van de chef bestond uit gewaagde combinaties, die wat mij betreft niet altijd even smaakvol waren. Wel mooi gepresenteerd. De amuse vond ik tegenvallen (spruitjes en witlof moet je nu eenmaal lekker vinden). De sfeer was goed en de service ook, hoewel de ober erg haastig was, ook met het innemen van de fooi.


10.0
Gemiddelde
Marissa
28 december 2016
Echt een heerlijk restaurant op een heerlijke locatie
Bij toeval zijn wij 2 jaar geleden terecht gekomen bij Grandcafé De Kamer. Het ziet er uit als een sfeervol Grandcafé, waar ook nog gegeten kan worden. Niets is minder waar! In de keuken staat een echte chefkok. Het eten is verrassend lekker en zeer zeker de moeite waard. Wij zijn dit jaar voor de tweede maal hier neergestreken voor een heerlijke culinaire avond en dit zullen wij nog zeker een paar jaar volhouden!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.