Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Natasja
2 oktober 2017
Heerlijk!
Samen met mijn collega heerlijk gegeten. We komen zeker terug op een avond waarop we niet hoeven te werken om meer smaken van het menu te kunnen proeven en er ook een wijntje bij gedronken kan worden. Goede kwaliteit producten, dat proef je en een goede service.


9.0
Gemiddelde
paul
11 september 2017
Dineren in Grandcafe De Kamer
Dit is nou zo'n restaurant, waar je je laat verrassen voor een schappelijke prijs met een michelin ster waardige maaltijd. Fijne stoelen, kundige bediening, goede wijnen en culinaire hoogstandjes op je bord. Smullen maar!


10.0
Gemiddelde
Margreet
21 augustus 2017
Heerlijk!
Gisteravond heerlijk gegeten bij Grandcafe de Kamer in Slagharen. Ongelooflijk lekker en weer een gevarieerd verrassingsmenu door de chefkok samengesteld. We gaan hier graag naar toe en bevelen de Kamer ten zeerste aan!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.