Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Coevorderweg Noord 32b, Slagharen52.625318706.55718060Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U krijgt bij ons een ware belevenis. Onze chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren en ook aan de ambiance zal het niet liggen. Zo kunt u zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven op ons mooie terras. In ons restaurant is het natuurlijk ook een mogelijkheid om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een eventueel bijpassend wijnarrangement.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2010

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé De Kamer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé De Kamer8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Robert
26 juni 2017
Gewoon goed
Na eerdere ervaring met Mijn gasten naar dit ethablisement gegaan. Keuze viel op het verrassingsmenu met vis. Aangezien mijn gasten geen BOB hoefden te zijn hebben zij een wijn arrangement genomen. Na afloop was een ieder zeer content met het genotene. Jammer dat de rekening gecorrigeerd most worden.


7.3
Gemiddelde
Annie
6 juni 2017
Restaurant rust
Het eten was goed en de bediening ook, verder was het ons te rustig .Als wij uit eten gaan hebben wij graag dat er meer mensen aanwezig zijn. Misschien een andere keer dat het drukker is het was ook op Woensdag. groetjes


8.3
Gemiddelde
Geert
31 mei 2017
Bijzonder aangename verrassing...!!!
Van de straatzijde gezien maakt Grand Café De Kamer niet echt de indruk van een gezellig en behaaglijk restaurant maar wat werden we aangenaam verrast door het 'Chef Special Menu' dat we ons door de vriendelijke bediening lieten aanraden. Dit was een keuken van een zeer hoog niveau, met heel mooie producten, schitterende smaken en gedurfde combinaties. Toen we de maître complimenteerden met het talent van de kok, vertelde die ons met zichtbaar genoegen dat chef Alwin Leemans het gereputeerde Librije's Zusje mee aan 2 Michelin-sterren geholpen heeft terwijl wij uitgerekend drie dagen tevoren meesterlijk culinair verwend geworden waren in De Librije te Zwolle... Van een toeval gesproken! Wanneer wij vanuit België nogmaals in de buurt van Slagharen komen, weten wij absoluut waar we superlekker én tegen een zeer schappelijke prijs kunnen eten...!!! Een bijzondere aanrader met andere woorden...!!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.