Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gevers Deynootplein 32, Den Haag52.109527004.27798530Arabischall you can eatTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mezze Arabische Tapasbar is dé hotspot in Scheveningen op het gebied van Arabisch eten. In het hart van Scheveningen proeft u specialiteiten van de deze keuken in een ontspannen Arabische en kleurrijke atmosfeer. Alle geserveerde gerechten zijn Halal gecertificeerd.

Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het kurhausplein en is op loopafstand van het AFAS Circustheater, Holland Casino, Pathé Scheveningen en de boulevard. Er is volop parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarages en verschillende buslijnen en trams stoppen voor de deur.

Keukens:

Arabisch, all you can eat, Tapas

Prijzen:

all you can eat: vanaf € 19,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2012

diëten

Halal (حلال) 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Arabische Tapasbar Mezze bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Arabische Tapasbar Mezze8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Vera
9 maart 2017
Gezellig restaurant
Afgelopen zaterdag heb ik hier met 2 vriendinnen gegeten. De sfeer is erg leuk in het restaurant! We hebben in de serre gegeten, daar hebben alle tafels een vuurkachel in de tafel. Het eten vonden we wel lekker maar niet echt uitgebreid.. Er stonden ook geen bordjes bij de gerechten dus het was gissen naar wat het was. Ook de smaken van de verschillende gerechten waren erg uit een lopend.. We zaten na 2 bordjes dan ook al vol door alle verschillende smaken


8.6
Gemiddelde
Marc
7 maart 2017
Heerlijk eten in een setting "weer-eens-wat-anders"
Een leuk restaurant in Arabische sfeer, met gezellige bankjes. Wij zaten in de serre, wat je een beetje het gevoel geeft 'buiten' te zitten. Je zit dan rond een 'vuurtje' (een gasvlam in een bak met steentjes) die een gezellige, warme sfeer creëert. We kozen voor het buffet, dat gevarieerd is, en gedurende de avond ook enigszins verandert: je vindt dus af en toe in bepaalde Tajines andere gerechten. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Aardig is dat je een waterpijp kunt roken (uitsluitend met fruitachtige smaakjes, zodat anderen er geen last van hebben).


9.3
Gemiddelde
Paul
6 maart 2017
2e maal weer aangenaam verrast
Wij hebben hier voor de 2e keer perfect gegeten bediening en eten top


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Simon, Den Haag
8 november 2016

Ik zat met mijn vriendin te eten bij Mezze. Om klanten te lokken huren ze een buikdanseres in. Niet alleen door de erotische stimuli gingen we minder eten, maar mijn vriendin voelde zich ongemakkelijk. Geef haar eens ongelijk. Daarbij: op straat gaan ze bedekt en hier staan ze onbeschaamd voor je te dansen!?


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.