Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam52.369619004.84859380FransInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wat van dichtbij komt is lekker! Altijd vers en zeer smakelijk.

Keukens:

Frans, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Début bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Le Début8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Stephanie
10 maart 2017
Great food, great place, great service!
Love this place! Unlike many other restaurants, the people at Le Debut take all the time for you - to explain dishes and to hear what you think. The prices are really, really low for the quality of the food, drinks and service. Will definitely be back soon!


9.0
Gemiddelde
Gijsbert
10 maart 2017
Top service of the future
Le Debut overtuigde wederom. Net als eerdere keren, bleek de menukaart weer origineel, afwisselend en uitermate smakelijk. De presentatie is professioneel, de service is persoonlijk en uiterst correct. Ook de wijnkaart is verrassend, met o.a. zelfs een mooie Nederlandse wijn. Al gauw wordt duidelijk dat de studenten van de Hotelschool zich enorm uitsloven om de besten in hun vak te zijn en om de gasten een uitstekende avond te bezorgen. En daarin zijn ze ruimschoots geslaagd!


8.3
Gemiddelde
Saskia
9 maart 2017
Hartelijk ontvangst!
Zeer warm en gastvrij welkom! Vegetarisch menu zag er lekker en verrassend uit! Daarvan de bloemkoolsowp en de tortellini geproefd. Beide lekker, alhoewel de tortellini voor een hoofdgerecht wat karig was... de Risotto, schrei en cocquilles waren heerlijk! Opname van voor-hoofd-na /3-4 gangenmenu was rommelig, waardoor we niet allemaal tegelijk konden eten. Het restaurant zat vol, misschien was dat de reden dat het best lang duurde voor we konden starten met voorgerecht (18u gereserveerd, 19:45u voorgerecht). Maar datum dan ook de enige "opbouwende kritie"! Het was een top avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.