Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Brusselselaan 2, Den Haag52.107811704.29429790

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Be delighted, 'At the heart of hospitlaity'.

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotelschool The Hague - Le Début bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotelschool The Hague - Le Début8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Dick
24 september 2017
Leuk en fijn
Een leuke ervaring hoe toekomstige toprestaurant personeel wordt opgeleid. De dames en heren doen het met een glimlach en veel plezier.


10.0
Gemiddelde
Irma
14 september 2017
voortreffelijk
Een prettige ontvangst in een ontspannen ambiance, heerlijk 3 gangen menu gegeten, mooi opgediend en top uitgeserveerd, absoluut de moeite waard om terug te keren, vriendelijke bediening, lekkere wijn, kortom een aanrader


7.3
Gemiddelde
G. Hofstee
7 september 2017
Fantastisch eten, maar in een matige entourage
Bijzonder lekker gegeten. Goede bereiding van bijvoorbeeld de vis en prima combinatie van ingredienten. Uitstekende wijnkeuze (wijnarrangement). En dat tegen een meer dan faire prijs. Kortom: een aanbeveling waard. Punt van aandacht zou de entree en eetruimte moeten zijn. Dit kan veel en veel beter. De entree (buitendeur) oogt als een achterdeur (erg ongezellig, matige aanduiding van restaurant) en met een gezelliger inrichting zou zeker meer publiek getrokken kunnen worden. Mooie gordijnen, wat meer verlichting en kunst hier en daar zou de gast wellicht minder het gevoel geven dat hij/zij in de eetzaal van een instituut zit, maar in een restaurant.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.