Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Herenstraat 26, Bussum52.273409615.15829563NederlandsInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Faulk is een huiskamer restaurant met een gezellige lichte uitstraling. We hebben plaats voor ongeveer 35 gasten. Met een semi open keuken houden wij graag contact met onze gasten. We houden van een ongedwongen sfeer. U kunt op uw gemak genieten van de heerlijke smaak combinaties.

Toegankelijkheid is belangrijk voor ons. We maken lichte frisse gerechten, herkenbare smaken. We willen hoogwaardige gerechten toegankelijk maken voor zowel de ervaren smaakkenners als de pas geïnteresseerden. En dat merkt u ook aan onze vriendelijke prijs.

Door alleen met top producten te werken wordt het leven van een chef al een stuk makkelijker. Een goede selectie van lokale, nationale en internationale producten. We werken alleen met producten die bij onze visie passen. Dieren die het goed hebben gehad en groentes die weer en wind hebben meegemaakt. Door de producten optimaal te benutten kunnen we bijdragen aan deze respectvolle manier van koken. We kopen de producten in zijn geheel in, van top tot teen. Elk onderdeel van deze producten verwerken we tot heerlijke, verbluffende gerechten. Een klassieke basis met innovatieve toevoegingen, een keuken van nu.

Keukens:

Nederlands, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2012

Chefkok:

Menno van der Valk

gastheer/vrouw:

Monique van Domselaar

Michelin

Bib Gourmand

 Reviews over Restaurant Faulk8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Lisa
19 maart 2017
Oudbollig prima gegeten niet goedkoop
Niet goedkoop en niet heel bijzonder. Gerechten/bijgerechten kwamen niet tegelijkertijd.


10.0
Gemiddelde
godfried
10 maart 2017
Sharing menu. TOP!!
Afgelopen dinsdag met vrienden gegeten bij Faulk. We hebben gekozen voor het sharing menu.Een super leuk concept. Veel gerechten proeven . Ook gerechten die je anders niet zo snel zou kiezen. Ook de service was weer voortreffelijk. Echt een avond uit. Team Faulk, tot de volgende keer.


10.0
Gemiddelde
Tom
5 maart 2017
Uitstekend
Heerlijk rustige sfeer. Keurige ontvangst, uitstekend service. Het personeel is heel attent.. Het nieuwe share-your-food concept is ons goed bevallen. Menno weet wat lekker is. Heel smaakvol allemaal. Niet te veel, niet te weinig, een voldaan gevoel. En... geen muziek. Gelukkig restaurant eigenaars die begrijpen dat niemand op dat vreselijke muzikale behang zit te wachten. Wij hadden een top avond. Dank Menno en Monique! (Die Michelin inspecteurs hebben helemaal gelijk hoor!­čśâ)


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Tom le Comte, 3978 Flanthey suisse
23 november 2016

Gefeliciteerd vanuit Zwitserland met jullie nieuwe Bib


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.