Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Herenstraat 26, Bussum52.273409615.15829563NederlandsInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Faulk is een huiskamer restaurant met een gezellige lichte uitstraling. We hebben plaats voor ongeveer 35 gasten. Met een semi open keuken houden wij graag contact met onze gasten. We houden van een ongedwongen sfeer. U kunt op uw gemak genieten van de heerlijke smaak combinaties.

Toegankelijkheid is belangrijk voor ons. We maken lichte frisse gerechten, herkenbare smaken. We willen hoogwaardige gerechten toegankelijk maken voor zowel de ervaren smaakkenners als de pas geïnteresseerden. En dat merkt u ook aan onze vriendelijke prijs.

Door alleen met top producten te werken wordt het leven van een chef al een stuk makkelijker. Een goede selectie van lokale, nationale en internationale producten. We werken alleen met producten die bij onze visie passen. Dieren die het goed hebben gehad en groentes die weer en wind hebben meegemaakt. Door de producten optimaal te benutten kunnen we bijdragen aan deze respectvolle manier van koken. We kopen de producten in zijn geheel in, van top tot teen. Elk onderdeel van deze producten verwerken we tot heerlijke, verbluffende gerechten. Een klassieke basis met innovatieve toevoegingen, een keuken van nu.

Keukens:

Nederlands, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2012

Chefkok:

Menno van der Valk

gastheer/vrouw:

Monique van Domselaar

Michelin

Bib Gourmand

 Reviews over Restaurant Faulk8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Anna
19 februari 2017
Vegatarisch eten
Helaas hoef je als vegetariër niet naar Faulk, dure kleine gerechtjes met weinig creativiteit: 3 kaasballetjes met mosterd en het tweede hapje een een kwart avocado met kommkommer en rettich! Jammer,ik had vantevoren ook gemaild dat ik vegetariër ben! Dan verwacht je toch meer inzet van de kok dan deze simpele eenvoudige weinig voedzame gerechtjes! De serveerster sprak ook over de verassing van de kok!!! Een ieder wil toch graag weten wat hij eet of zoals de vlees/ vis eter kan kiezen van een kaart. En als laatste kon ik niet meedoen met een sharing menu, dit was niet mogelijk als vegetariër! Gemiste kans voor Faulk, en dan nog wel een nominatie Michelin sticker op de deur!!!!!Die mag er van mij af gehaald worden


8.0
Gemiddelde
Jasper
16 februari 2017
Sharing menu voor 2 pers
Prachtige gerechten met mooie uitgebalanceerde smaken. Porties in formaat ook precies goed. Olijfolie bij het broodje vooraf was te sterk/heftig van smaak. De geadviseerde wijnen combineerden erg mooi bij de gerechten. Superavond! De aankleding van de tafel en het personeel mag wat meer richting het niveau van de gerechten worden getrokken. Een tafellaken bijvoorbeeld en nette schoenen in plaats van nike gympjes.


10.0
Gemiddelde
Pierre
8 februari 2017
Helemaal top
Lekker,netjes en professionele service, super sfeer.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Tom le Comte, 3978 Flanthey suisse
23 november 2016

Gefeliciteerd vanuit Zwitserland met jullie nieuwe Bib


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.