Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Blaak 4, Rotterdam51.918858004.48878040Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
APARTT. betekent "net even anders..." En dat is precies wat wij zijn. In veel mediterrane landen is de scheiding tussen eten & drinken, zoals Nederland er niet.

Of je nu komt voor je Latte Macchiato, voor een zakenlunch, een gezellige borrel met vrienden, of a romantische date; bij ons zit je altijd goed.

los & makkelijk, maar stijlvol

De sfeer van APARTT. zal zich het beste laten omschrijven als "los & makkelijk, maar stijlvol" en "relaxed & laid-back , maar gelijktijdig full of life".

Bij het ontwerpen van de inrichting is rekening gehouden met de niveau verschillen waar destijds de architect van het pand veel mee heeft gewerkt.

In de zomer is ons heerlijke terras aan het water, daar waar alles gebeurt.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2012

gastheer/vrouw:

Roy Wynia

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Apartt. Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Apartt. Eten & Drinken8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Mariska
26 maart 2017
Nogal dubbele gevoelens
Na een vriendelijke ontvangst werden we goed geholpen met de ingewikkelde bestelling. Toen moest de serveerster helaas naar huis. Met de volgende hadden we geen geluk: niet oplettend, niet gastvrij, licht chagrijnig. We kregen een drankje aangeboden voor het veel te lange wachten, maar de manier waarop was meer plichtmatig te noemen dan dat het excuses uitstraalde. Het eten was van wisselende kwaliteit: de ossenhaas was heerlijk mals, de sliptongetjes wel aardig en de schnitzel geen feest. Al met al helaas, ondanks het goede begin, niet een plek waar we terugkomen.


8.6
Gemiddelde
Atta
25 maart 2017
Super!
Hele fijne avond gehad. Hele vriendelijke service, aanwezig genoeg dat je nooit zonder iets hoefde te zitten, absent genoeg dat je je niet gehinderd voelde in gesprekken. Knappe balans, perfect gevonden. U Ook erg lekker gegeten, had soms wellicht iets eerder op tafel mogen staan (tussen voorgerecht en hoofdgerecht heeft zo'n 50 minuten gezeten), maar op zich geen ramp natuurlijk. Wat ook heel fijn was, was het zeer graduele verloop van eten naar een wat meer kroegsfeer, het nodigt zeer uit om lekker na te tafelen. Al met al zeker een aanrader.


9.0
Gemiddelde
Buurt Preventie...
20 maart 2017
Enorm genoten
We zijn 18-03-2017 met een groot gezelschap gaan eten bij Restaurant Apartt en hebben enorm genoten van deze avond. Super mals vlees, lekkere vis en heerlijke gamba's in saus vegetarische schotel top . Sfeer was prettig en chill de bediening erg vriendelijk (manager) kwam nog kort bij ons aan tafel zitten. Vooral het zelf steengrillen wat sommige van ons hadden gekozen was ook een succes. Restaurant Apartt is een echte "aanrader"


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.