Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Blaak 4, Rotterdam51.918858004.48878040Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
APARTT. betekent "net even anders..." En dat is precies wat wij zijn. In veel mediterrane landen is de scheiding tussen eten & drinken, zoals Nederland er niet.

Of je nu komt voor je Latte Macchiato, voor een zakenlunch, een gezellige borrel met vrienden, of a romantische date; bij ons zit je altijd goed.

los & makkelijk, maar stijlvol

De sfeer van APARTT. zal zich het beste laten omschrijven als "los & makkelijk, maar stijlvol" en "relaxed & laid-back , maar gelijktijdig full of life".

Bij het ontwerpen van de inrichting is rekening gehouden met de niveau verschillen waar destijds de architect van het pand veel mee heeft gewerkt.

In de zomer is ons heerlijke terras aan het water, daar waar alles gebeurt.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2012

gastheer/vrouw:

Roy Wynia

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Apartt. Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Apartt. Eten & Drinken7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Harry
25 september 2016
Appart
Na reservering via couverts,kwamen we met 3 personen om 20"00u aan, kregen een mooie plaats op het gezellige buitenterras aan het water. Na bestelling van een drankje een heerlijk steengrilmenu uitgekozen, met prachtig uitziende stukken vlees met een heerlijke smaak lekker gegeten, zeker een aanrader en ga zeker nog eens terug,


8.3
Gemiddelde
Patrick
15 september 2016
Heerlijke zomeravond met heerlijk vlees
Met vriendin voor de 'Romancing the Stone' gekozen. Erg leuk concept en de locatie in de Oude Haven is top! Zeker met het zomerse weer! Kwaliteit van het vlees is erg goed. De steen koelt wel redelijk snel af, dus je moet wel gelijk gaan bakken. Dit had de bediening misschien iets duidelijker uit kunnen leggen. Verder kreeg je 3 stukken vlees om te grillen. Ook hier had de bediening iets meer toelichting kunnen welk stuk vlees wat is. De porties zijn ruim voldoende voor 2 personen.


9.0
Gemiddelde
Jeroen
14 september 2016
Heerlijke lokatie. Lekker lunchen
Met 12 man hier een lunch gebruikt. Prachtig aan het water, prima eten en een vriendelijke en vlotte bediening. Het eten was snel en vers bereid, goede kwaliteit en prima porties. Ondanks dat we met een grote groep waren, kon iederen bestellen wat hij wilde en de keuken maakte geen fouten. Alles op tijd, aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland