Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plein 22, Den Haag52.080255404.31639530Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
GUSTO DEN HAAG
Midden in het centrum van Den Haag bestaat er een klein stukje Italië. Gusto staat garant voor deze echte Italiaanse belevenis. Door het bijzondere interieur met foto’s van Italiaanse grootheden uit de jaren vijftig en zestig , Illy koffie en sfeervolle nisjes waant u zich in het echte Italië.

LA VITA ITALIANA
Gusto vond haar inspiratie in het Italiaanse stedelijke clubleven uit de jaren ‘60. De tijd dat de Italiaanse filmindustrie in vergelijkbare opmars was met die van Hollywood. Sterren zoals Sophia Loren, Marcello Mastroianni en Gina Lollobrigida waren op de ‘silver screen’ van beide filmwerelden te zien. In de filmwereld van Cinecittà en in het echte Italiaanse leven draaide het stadsleven vooral om genieten ; van goed eten, mooie dranken en na de maaltijd nog even de voeten van de vloer. Wij
zeggen: “Do like the Italians do”.

BENVENUTI A GUSTO!!
Gusto ligt op een steenworp afstand van de Tweede Kamer, het Binnenhof en het Mauritshuis. Bij Gusto kunt u zowel in de zomer als in de winter heerlijk buiten op het (verwarmde) terras zitten.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2011

 Reviews over Restaurant Gusto8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Anna
6 februari 2017
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten. Vooraf bruschetta, als hoofdgerecht deelden we een parmigiana en een pizza 4-stagioni. Fijn dat we extra borden kregen zodat we het makkelijk konden verdelen. Als toetje heerlijke tiramisu. Wij hadden weinig tijd, maar we werden snel geholpen waardoor dat geen probleem was.


7.0
Gemiddelde
Ronald
5 februari 2017
Mooie herinneringen
Ik was verrast door de verbouwing. Jammer, want ik ging voor de vorige stijl en inrichting. Risotto was te zout en ging terug. Daarna oké. Mijn vrouw had gegrilde vis, met wat sla, voor een pittige prijs. We mistte wat toebehoren zoals friet of groenten, maar waarschijnlijk vergeten deze apart te bestellen. We hadden dit wel inclusief verwacht.


3.6
Gemiddelde
Denise
7 januari 2017
Wat een teleurstelling
Ik had een pizza peperoni besteld waar ook peper op zou zitten. Toen de pizza kwam constateerde ik dat de peper echter ontbrak. Toen ik dit liet weten bij de bediening keken ze me eerst verbaasd aan. Vervolgens werd het toch nog gebracht. De pizza was een grote teleurstelling. Hij was veel te zout en vet. Ik en mijn vriendinnen hebben er nog de hele avond last van gehad. Ik zal hier niet meer terugkomen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.