Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plein 22, Den Haag52.080255404.31639530Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
GUSTO DEN HAAG
Midden in het centrum van Den Haag bestaat er een klein stukje Italië. Gusto staat garant voor deze echte Italiaanse belevenis. Door het bijzondere interieur met foto’s van Italiaanse grootheden uit de jaren vijftig en zestig , Illy koffie en sfeervolle nisjes waant u zich in het echte Italië.

LA VITA ITALIANA
Gusto vond haar inspiratie in het Italiaanse stedelijke clubleven uit de jaren ‘60. De tijd dat de Italiaanse filmindustrie in vergelijkbare opmars was met die van Hollywood. Sterren zoals Sophia Loren, Marcello Mastroianni en Gina Lollobrigida waren op de ‘silver screen’ van beide filmwerelden te zien. In de filmwereld van Cinecittà en in het echte Italiaanse leven draaide het stadsleven vooral om genieten ; van goed eten, mooie dranken en na de maaltijd nog even de voeten van de vloer. Wij
zeggen: “Do like the Italians do”.

BENVENUTI A GUSTO!!
Gusto ligt op een steenworp afstand van de Tweede Kamer, het Binnenhof en het Mauritshuis. Bij Gusto kunt u zowel in de zomer als in de winter heerlijk buiten op het (verwarmde) terras zitten.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2011

 Reviews over Restaurant Gusto8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.6
Gemiddelde
Rob
21 november 2016
Tegenvallende ervaring
Een etentje met collegae is erg tegengevallen. Hoewel het personeel erg haar best deed lukte het de keuken tot twee keer niet om een fatsoenlijke pasta op tafel te zetten. Daarnaast hebben we echt uren moeten wachten op de opeenvolgende gerechten. Nog nooit een Italiaanse kok meegemaakt die de pasta durft te serveren zonder dat deze gaar is. Daarnaast was het ook niet warm meer. Kortom de collegae waren het over eens. Van een Italiaans restaurant verwacht je een ander niveau. Voor ons geen Gusto meer. Je kan in dit restaurant ook een workshop pasta maken volgen. Wellicht is dat een idee voor de chef.


8.0
Gemiddelde
Ruud
13 november 2016
Lekker eten bij Gusto!
Afgelopen vrijdag lekker gegeten bij Gusto met mijn oudste zus. Keurige bediening met een lekker tomatensoepje vooraf en een pizza met visgerechten. Was top!


5.3
Gemiddelde
Monique
9 november 2016
Jammer
Niet zo'n gezellige sfeer, jammer dat we niet even verder hadden gekeken


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.