Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudezijds Achterburgwal 22, Amsterdam52.374614104.90018810MediterraanHollands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bar Restaurant Living ‘Mata Hari’ zit in hartje centrum van Amsterdam. De sofa’s, schemerlampen en retro stoelen geven Mata Hari een ongedwongen huiskamersfeer waar je elke dag welkom bent voor lunch, koffie, borrel en diner. Mata Hari werkt zoveel mogelijk met duurzame, lokale en eerlijke producten. De keuken wordt het beste omschreven als een Mediterrane keuken met Hollandse invloeden.

Keukens:

Mediterraan, Hollands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2012
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Mata Hari bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Mata Hari8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Conrad
19 september 2017
Lovely spot
This is fast becoming one of my favourite spots for dinner when I'm in Amsterdam. Great and very lively atmosphere, delicious food at a reasonable price.


9.6
Gemiddelde
Geertje
19 september 2017
Sfeervol op vakantie in eigen stad
Heerlijk gegeten hier gisteren, fijne plek. De bediening is vriendelijk, attent en professioneel, en de inrichting is heel sfeervol en origineel met schilderijen aan de muur. Ook buiten fijne plekken om te zitten. Was hier nog nooit eerder geweest, en omdat het in de 'rosse buurt' zit (waar ik nooit kom), voelde het alsof ik op vakantie was in eigen stad. Ontzettend genoten! Ik kom zeker weer een keer terug. De enige opmerking die ik heb is dat de tafeltjes (voor 2 personen) erg dicht op elkaar staan. Iets meer ruimte vind ik prettiger. Maar dat mocht de pret niet drukken. Aanrader op de kaart: de verse ravioli gevuld met porselein, 'provola affumicata', gedroogde tomaten-salsa, kappertjes en (crunchy!) amandelen.


8.3
Gemiddelde
Lana
18 september 2017
gezellig!
Very cozy restaurant, good prices


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.