Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wilhelminaplein 20, Leeuwarden53.199605205.79241270Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediƫnten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2012

 Reviews over Restaurant Fellini8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
Robert
26 maart 2017
Onbeschoft
Wij hadden een tafel gereserveerd voor 2 personen een dag vantevoren. Bij binnenkomst kregen we het kleinste tafeltje weggedrukt in de hoek, waarbij geen ruimte was voor de benen, een tegen een stenen muur keek en de ander naar een ijzeren gordijn, met de rug naar het restaurant. We hebben gevraagd naar een andere tafel, dit was niet mogelijk. Daarnaast werd er geen begrip getoond voor de situatie, werd er onaardig gereageerd en werd je niet aangekeken. Het personeel reageerde eerder boos dat we er iets van zeiden. We hebben vaak gezellig koffie gedronken maar deze eerste keer diner is zwaar tegengevallen en zijn we weg gegaan. Totaal niet service gericht!


9.0
Gemiddelde
Dian
23 maart 2017
Prima, maar een beetje kaal
Prima gegeten, Fellini is altijd een gezellige plaats om naar toe te gaan. De risotto was erg lekker, maar een beetje 'kaal'. Geen bijgerecht of garnering. Als je een grote eter bent en je neemt geen voorgerecht, dan is het krap wat betreft de portie. Kwaliteit was goed en de bediening ook.


8.0
Gemiddelde
Tineke
22 maart 2017
Een gezellige avond gehad
We hebben een heerlijke avond gehad. De service was prima. Jammer dat de kip niet helemaal gaar was maar nadat we dat gemeld hebben kregen we nieuwe gare kip. Dik tevreden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.