Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Stolkweg 1, Den Haag52.097002004.28718430BrasserieFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U kunt bij ons genieten van een assortiment Bubbles in combinatie met diverse Bites.

In Brasserie Brut, dat ook regionaal bekendheid geniet, voelt u zich op uw gemak. De brasserie bevindt zich op de begane grond van het sprankelende Crowne Plaza Den Haag. Of u nu weinig tijd heeft of rustig de tijd wilt nemen voor een lunch of diner. Het keukenteam verrast graag met zowel eigentijdse als traditionele gerechten.

Keukens:

Brasserie, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Sido de Brabander
Klik hier indien u eigenaar of manager van Crowne Plaza Den Haag, Brasserie Brut bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Crowne Plaza Den Haag, Brasserie Brut8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Anne
29 januari 2017
Erg goed
Buitengewone vriendelijke welwillende bediening met ruimte aan alle mogelijkheden voor gewenste aanpassingen! Diner was goed!


9.0
Gemiddelde
Gerda Heddes
4 januari 2017
enorm genoten
Alvorens ik samen met mijn moeder en dochter de voorstelling Jesus Christ Superstar ging bijwonen, ging ik mbv Google op zoek naar een eetgelegenheid op loopafstand van het theater. Ik kwam uit bij brasserie Brut vanwege de uitnodigende kaart en sfeervolle impressie die ik kreeg door de verzorgde site. Het heeft volkomen aan onze verwachtingen voldaan. Het eten was echt heerlijk en werd heel mooi geserveerd. De bediening was echt top. Met alle zorg en aandacht hebben zij ons een heerlijke avond bezorgd waarvan wij nog steeds nagenieten. Bedankt voor deze heerlijke avond.


7.3
Gemiddelde
Brigitte
26 december 2016
Heerlijk gegeten in een koude omgeving
Kerstavond hier gegeten. Eten was heerlijk, gevarieerd. Bediening was oke. Was alleen erg koud maar hopelijk is dat snel opgelost als de verbouwing klaar is.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.