Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Stolkweg 1, Den Haag52.097002004.28718430BrasserieFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U kunt bij ons genieten van een assortiment Bubbles in combinatie met diverse Bites.

In Brasserie Brut, dat ook regionaal bekendheid geniet, voelt u zich op uw gemak. De brasserie bevindt zich op de begane grond van het sprankelende Crowne Plaza Den Haag. Of u nu weinig tijd heeft of rustig de tijd wilt nemen voor een lunch of diner. Het keukenteam verrast graag met zowel eigentijdse als traditionele gerechten.

Keukens:

Brasserie, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Sido de Brabander
Klik hier indien u eigenaar of manager van Crowne Plaza Den Haag, Brasserie Brut bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Crowne Plaza Den Haag, Brasserie Brut8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Wim
12 november 2016
Fijne lunch
Eenvoudige lekkere gerechten, fijne sfeer en service. Top dames!


10.0
Gemiddelde
Victor
30 augustus 2016
BBQ @ Brasserie Brut
Het was een overheerlijke BBQ met verschillende soorten vlees en vis. Er waren allerlei soorten salades en gegrilde groenten en teveel sussen om ze allemaal te proeven. De koks waren heel vriendelijk, maakte graag een praatje over het geboden eten, en gaven een degelijke uitleg. Het was mooie weer en het was gezellig buiten te zitten. En, zoals altijd, was de bediening attent en vriendelijk.


9.0
Gemiddelde
Artho
6 juli 2016
Indrukwekkend en heerlijk pallet van 12 kleine gerechten
Onze zoon heeft als stagiaire 10 maanden veel geleerd in de keuken van Brut: al die maanden hebben we van zijn culinaire avonturen kunnen smullen. Bij de afronding van zijn stage had hij maar één wens: samen eten bij Brut. De keuken en de bediening (Brenda) had zich op alle denkbare manieren ingezet om hier een onvergetelijk diner van te maken. Met een drietal "planken" met ieder vier voor-, hoofd- en nagerechten konden we proeven van alle heerlijkheden die Brut zijn gasten voorzet. Extra leuk was dat onze zoon bij elk gerecht kon vertellen hoe dit werd klaargemaakt: wist u dat haricot-verts met de hand worden gesplitst om tot een betere smaak te komen? Ook de wijntips van Brenda zijn een reden om snel weer terug te gaan. Brut-team: bedank!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.