Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Korenbeursplein 2a, Tiel51.886570205.43596380FransEuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant ‘bij Casper’ is een eetgelegenheid waar vers, (h)eerlijk eten en een gemoedelijke sfeer belangrijk zijn. De producten die geserveerd worden zijn vers, seizoensgebonden, zelf bereid en voor een eerlijke prijs. Hierdoor is het restaurant laagdrempelig en een toegevoegde waarde voor de Betuwe.

Keukens:

Frans, Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

buiten openingstijden op aanvraag

Geopend sinds:

april 2012
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bij Casper bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bij Casper8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Monique
22 februari 2017
Heerlijk gegeten
Wij komen hier met enige regelmaat, altijd heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel.


2.6
Gemiddelde
Mirjam
20 februari 2017
Een domper
We hadden erg zin in de avond en hoge verwachtingen omdat we goede verhalen hadden gehoord. We werden vriendelijk ontvangen maar daarna is er niemand meer naar ons toe gekomen. Geen menukaart of een drankje. We zagen veel mensen lang wachten en bij een tafel naast ons moesten de gasten bij het hoofdgerecht zelf naar de bar lopen om te vragen of de wijn er nu ook bij geschonken kon worden waar ze al 10 minuten op zaten te wachten. Wij zijn na een half uur dus maar opgestapt en tegen de dames van de bediening ook gezegd waarom we weg zijn gegaan. Ze keken ons wat wazig aan en zeiden niks.... helaas gemiste kans want volgens mij is het eten hier heerlijk. Maar we gaan hier nooit meer naar toe.


8.3
Gemiddelde
Dirkje
20 februari 2017
Dat is nog eens Valentijn!
Voor Valentijnsdag een tafel gereserveerd, om samen te genieten van het Sharing Dinner. Geen seconde spijt van gehad. Leuke ontvangst, lekkere amuse, vier voorgerechtjes (het een nog lekkerder dan het andere, ze zeggen er meteen bij in welke volgorde je ze het best kunt nemen) gevolgd door enkele heerlijke tussengerechten. Vis, vlees, vega, alles komt voorbij. Ook het hoofdgerecht was niet te versmaden. Het geheel vergezeld van een bijpassend glas rood. Dessert was eigenlijk niet eens meer nodig, maar te lekker om te laten staan... Kortom, we hebben ons weer lekker laten verwennen door Casper en zijn team!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.