Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk52.248159904.43361130Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

GaultMillau

12 punten

Ambiance

romantisch, luxe, familierestaurant, Modern

Muziek

gevarieerd

Ligging

aan zee

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, Magnetron, zwembad 

overnachten

  Meer »

terras

Verwarmd terras, parasols aanwezig 

 Reviews over Restaurant Dutch!8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Genieters
2 augustus 2017
Kreeftenfestival
Wij kwamen voor het kreeftenfestival. Salade vooraf iets te veel komkommer naar onze smaak, extra gang bisque was prima, risotto bij de hoofdmaaltijd kreeft aan de natte kant, extra gang Hollandse kaasjes lekker maar voorgesorteerd (geen keuze van de goedgevulde wagen) en prima dessert. De voorgestelde witte wijn die bij het hele diner zou moeten passen vonden we aan de frisse kant zodat we halverwege zijn overgestapt op een witte bourgogne. Bij aperitief keuze uit een prosecco (niet bepaald ons favoriet) of anders een prijzige champagne, er zijn meer en misschien wel betere bubbels te vinden in het prijzenspectrum daar tussen in. Al met al was het eten goed maar wel aan de prijzige kant.


7.3
Gemiddelde
Nayan
24 juli 2017
gewoon oke
We verbleven in de hotels Van Oranje op het dinerpakket. Het pakket zei vier gangen, maar we hadden maar drie. Dat was prima, maar we eindigden voor nog steeds gebotteld water en een heerlijke broodmand. Welk was de moeite waard. De maaltijden werden besloten door de chef-kok die dag en waren echt goed. Geweldige locatie. Er waren slechts drie servers in het hele restaurant en onze eetervaring duurde 2 1/2 uur. Ik vond dat niet leuk, hoewel we niet haast hadden.


10.0
Gemiddelde
Piet
20 juli 2017
In alles goed
Er zijn restaurants, waar je misschien wel lekker eet, maar waar je jezelf minder thuis voelt. Er zijn ook restaurant, waar niks mis is met de maaltijden, maar waar de ambiance (of de wijn) te wensen over laten. Dutch is in alles goed. Heerlijke gerechten, superbe wijnen en een ontspannen ambiance. Ik eet er vaak zakelijk en dat is altijd goed, want een constante performance is nog zo'n goede eigenschap van Restaurant Dutch. Elke keer een feestje.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.