Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Brinklaan 86, Bussum52.273542605.16280030FransBrasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bel Ami is geïnspireerd op de Franse brasserie, maar met moderne invloeden. We hebben dus de gezellige, bijna klassieke sfeer behouden, gecombineerd met de smaak van nu. Ook in onze gerechten! Onze chef presenteert dan ook vol trots een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Dagvers zelfs, als u kiest voor ons wisselende Menu du Marché.

Keukens:

Frans, Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Bel Ami bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Bel Ami8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
L in NL
26 maart 2017
Heerlijk plek
Regelmatig spreek ik hier af voor lunch, en als het even kan zitten wij buiten. Vandaag liet het weer het niet echt toe dus comfortabel binnen gezeten in hun lekker licht en ruim eetzaal. Wij hadden allebei de Salade Riche met een glas huiswijn, een goede combinatie.


8.0
Gemiddelde
Maarten
23 maart 2017
Goede sfeer en lekker eten!
Een restaurant met veel aandacht voor sfeer en culinair eten. Het personeel is vriendelijk en heeft duidelijk plezier in hun werk. Aanrader!


6.3
Gemiddelde
Kaatje
19 maart 2017
Gooise prijzen
Spa Rood voor 3 euro, sorry maar dat is echt belachelijk. Garnalenkroketjes voor lunch, je krijgt er maar drie. Salade met gerookte kip, was met goedkope sla gemaakt. Sorry, maar hier moet echt wat beter nagedacht worden en niet alleen in geld. Eendelever op de kaart is walgelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.