Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boulevard Paulus Loot 1b, Zandvoort52.362380934.51741591NederlandsBarbecueItaliaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tijn Akersloot is gevestigd aan het strand van Zandvoort. Hier kan je genieten in het paviljoen, oftewel 'van zwembroek tot winterjas'.

Keukens:

Nederlands, Barbecue, Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

gehele jaar geopend.

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Tijn Akersloot bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tijn Akersloot8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Hanna
10 december 2016
Weinig voor veel
Tijn is niet meer wat het geweest is: we bestelden Simmentaler entrecote, ondanks het feit dat de ober ons geen antwoord kon geven op de vraag wat Simmentaler betekent! De entrecote was erg dun en klein maar wel heerljk van smaak, de groenten diende qua hoeveelheid meer als versiering an als volwaardig bijgerecht. Verder niks erbij, echt veel te weinig! Nog wel extra frites besteld maar die kwamen pas toen we ons bord al leeg hadden. Toetje was lekker, wijn ook. Al met al echt te weinig eten voorde prijs die we met een niet volle maag betaalden:79 euro! Dat moet anders kunnen....want de plek blijft leuk!En... het lijkt ons vanzelfsprekend dat het personeel de menukaart goed begrijpt!


9.3
Gemiddelde
Marianne
4 december 2016
Bijzondere plek met heerlijk eten
Wederom verbazend goed gegeten in een ontspannen sfeer. Op de kaart veegeten vlees zoals heerlijke malse procureur en heerlijke geglazuurde halve kip. Wat een fantastische bijgerechtjes: heerlijke artisjok, schijfje roze biet, verrukkelijk ziurkoolpakketje met kummel, klein maar fijn. Bestel een bakje heerlijke frieten erbij. Je eet meer dan voortreffelijk bij Tijn. Maar de bediening is (wederom) chaotisch en ongeorganiseerd. Geen regie, geen aansturing. Je wordt allerhartelijkst omtvangen, sommige mensen zelfs door twee of drie medewerkers die samen met de klant een tafel uitzoeken. Maar als je gaat zitten komt er niemand je een drankje opnemen. Er lopen allerlei mensen rond, geen rolverdeljng, geen tafelverdeling. Heel veel personeel maar na 20 minuten wenken wij iemand voor een drankje. Zo ook voor de kaart. Dessertkaart wordt op oms verzoek gebracht maar niemand komt het opnemen. Tijn loopt veel omzet mis. En dat terwijl iedereen allervriendelijkst is, zeer klantgericht! We hebben maar afgerekend. Dus trek veel tijd uit ! En ga naar Tijn. Want de lokatie blijft zeer prettig en het eten top! Hopen dat ze bij Tijn dit lezen en Ć©indelijk wat aan de aansturing medewerkers doen. Wij komen graag weer terug!


9.3
Gemiddelde
Eric-Jan
1 november 2016
Afscheidsfeest aan het strand
Afgelopen zondagmiddag/avond met 80 mensen (waaronder veel kinderen) een feestje gehad. Prima plek met mooi uitzicht op het strand en zee. De helling om bij Tijn te komen is voor mensen slecht ter been of rolstoel een uitdaging maar we kregen toestemming om met de auto even naar beneden te rijden om mensen af te leveren en dan weer boven aan de duin te parkeren. Personeel is zeer vriendelijk en attent. Bij vertrek kregen we van iedereen te horen dat het eten (BBQ) zeer lekker was geweest. Dus niks dan positief over Tijn. Een aanrader wanneer je wat te vieren hebt met een grote groep.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.